Pulver

Hejsan världen.
I måndags beslutade jag mig för att börja med pulver- måltidsersättning. Jag äter detta tre till fyra gpnger per dag plus ett vanligt mål mat. Idag har jag mått så jävla dåligt så det finns inte! Har sovit ca 18 timmar, är helt utmattad i kroppen. Idag när jag drack pulver till frukost fick jag så ont i magen och mådde riktigt illa. Vet inte riktigt hur jag ska göra i fortsättningen för jag kan inte må så här. Jag får lära mig att ha lite karaktär så jag kan ta mitt feta arsle till gymmet!!

Idag är det första gången gången jag är ensam hemma efter inbrottet vi hade här för ca två månader sedan. Det är ganska ottäckt. Jag ligger i sängen och har tänt i hela lägenheten och tv är till. Men det ska gå!! Anders kommer hem om ca en halv timme.

På lördag går jag på mitt sommar schema, ska bli super skönt. Jag hoppas på förlängning men det är inte stor chans att jag kommer få det tyvärr.
Men jag ska göra mitt bästa så jag har en liten möjlighet allefall =)

Imorgon är jag ledig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att åka in till stan på eftermiddagen och simma lite. Måste röra mer på mig!!

Ja nu ska jag dra täcket över huvudet!!
//


Världens bästa fika!

Igår vakna jag halv åtta av att vaktmästarens hund skällde. Ja den hunden springer fritt inne på fotbollsplanen och skäller på precis allting, hela dagen!! Börjar bli jävligt irriterande. Samma visa idag fast då var klockan kvart i åtta och det kändes som en sovmorgon. Jag har sagt till hyresvärden så dom skulle ta upp det vid nästa möte. Hatar hundägare om inte har pli på sina djur, specillet skällande hundar. Palla!!

Efter den mindre bra starten på dagen åkte jag in till Ystad för att göra ett besök på banken. Träffade en bankman som var riktigt otrevlig och jag blev mer överygad än någonsin om jag inte skulle ha kvar den banken, så jag plockade ut ala mina pengar och sa upp alla mina tjänster hos sparbankensyd och har nu bara swedbank. Fick stå i två olika köer mer än en timme för att ordan detta. Måttligt irriterad var jag.
Efter det köpte jag lite bakelser och begav mig till Jane & Edwin för lite fika. Det var den bästa fikan jag haft på länge måste jag säga. En välbehövlig pratstund med en vettig människa, så härligt!! Edwin var charmtrollet själv =) Sötare unge får man nog leta efter!! Så har jag tur ska jag försöka hinna med en fika i slutet på nästa vecka.
Efter fikan kom Anders in till stan och hämta upp mig, sen åkte vi och tittade på två lägenheter. Vi tittade på en trea på kristianstadvägen (mitt i mot norra promenaden). Jag tyckte den hade fina möjligheter men det gjorde inte Anders. Efter det tittade vi på en tvåa som båda två tyckte var för liten. Det är inte lätt att hitta en lägenhet i rätt prisklass i den här staden. Allting är så dyrt!

Idag har jag inte något inplanerat utan tar dagen som den kommer. Vist har jag "måsten" men bara i hemmet. Ska sanera toaletten och dra fram dammsugaren men jag har hela dagen på mig.
Jag är ledig i tre dagar, den känns lyxigt =) Jag jobbar bara halva helgen så det blev en kvällstur på söndag men det gör mig inte så mycke. Trivs verkligen hur bra som helst på jobbet. Ska bli kul att gå på schema nästa helg =)

På onsdag ska flickorna kans dra upp till Ullared och jag funderar på att åka med. Inte för att jag har pengar att spendera, men tänkte det kunde bli en trevlig tripp. Skulle dock vilja ha med min Zarah men hon har så mycke i skolan nu. Men ska ställa frågan =)

Imorgon ska det vara loppis här intill oss och som vanligt kommer människor springa vilt på våran tomt. Igår knacka det på dörren. Det var en äldre dam som undra om hon kunde lämna loppis saker hos oss. Änu en gång ska jag snällt förklara att vi har privat boende och loppisen ligger i andra änden av huset. Ja jag börjar bli så less på detta!!

Nu ska jag slänga i mig en energi rik frukost så jag kan komma igång. Ha en bra fredag!
//Karolin


Hormoner

Jag har helt och hållet kommit av mig med bloggandet. Tror inte det är speciellt många som läser så det kanske inte spelar någon roll.
För tillfället jobbar jag och står i. Känns som det är full rulle, många järn i elden. Om ca en vecka går jag på mitt sommar vik. Ska bli skönt med fast schema. Men efter augusti är jag arbetssökande igen, hoppas det dyker upp lite jobb =)
Idag ska jag jobba kväll. Ska smita in om på mvc också, ska lämna lite blodprover. Dom ska kolla något med hormonerna i min kropp. Så jag hoppas allt ska vara bra, så vi kan bilda oss en liten familj så småningom.

Om tre veckor är det dax för svärmors bröllop. Jag hitta en klänning på gina tricot, men den var en aning för liten. Men den hade varit perfekt!! Ska leta vidare nästa vecka. jag har en klänning som kanske skulle kunna funka, men den får vara en nödlösning. Skor orkar jag inte ens tänka på. Har hittat hur mycke skor som helst men inte i min storlek. Får ta tag i det nästa vecka också.

Igår var vi och tittade på en köpes lägenhet. Han ville ha 740:- tusen för den men det är ett renoveringsobjekt från topp till tå, så vi hoppar nog den. Det dyker säkert upp fler =)  För tre veckor var vi och tittade på en fyra p hyllegatan. Den var helt underbar och perfekt men vi fick inte lån på banken på så mycke pengar. Men som sagt det kommer fler.
Ibland funderar man starkt på att flytta till Mora igen, så billiga husen är. Där hade man haft råd att köpa något =) Men ja jag är väl inte så sugen på att flytta tillbaka. Nu har vi båda jobb här och ska jag fortsätta flytta och byta jobb kommer jag aldrig hamna på någon las-lista och få en tjänst. Nu har jag varit på lasarettet i nästan ett år så snart finns jag med på las-listan och för hoppningsvis kanske jag kan få en tjänst där någon gång. Trivs väldigt bra på avd 4 & 5 så jag har ingen lust att byta. Anders har fått förlängt på polykemi tills den 9 Juli, sen får han för hoppningsvis komma tillbaka efter semestern.

Nu ska jag hoppa i mina nya super snygga adidas skor och promenera en sväng. Måste gå ner i vikt lite till säger dom på mvc. Har lyckats gå ner två kilo men det räcker inte långt. Minst sju till så kanske jag kan vara nöjd.

Ha en super bra dag alla!!
//Karolin


RSS 2.0