Kalla det va du vill!

Bloggtork skulle man kunna tro men så är inte fallet. Jag har helt enkelt inte haft tid eller lust att skriva, och jag tror inte det har hännt så mycke nytt sedan sist.
Kax familjen har fått tillökning, en liten prinsessa vid namn Livia. Jag och Anders har flyttat in till city, jä storstaden Ystad =) Vi bor i en trea mitt i smeten med våra två huligan katter Elvis & Lillan, vars mening med livet tycks vara att putta ner krukor från fönsterkarmen och klättra på väggarna. Så nu har vi äntligen fått vår lilla familj även om de består av två hårbollar =)
Min barndomsvän Jennie väntar tillökning och den guldklimpen kommer till världen i mitten av Januare 2011. Jag är så otroligt glad för hennes skull!
Min svärmor har gift sig. Hon slog på stort och gifte sig i ett slott. Vem vill inte gifta sig i ett slott liksom?!
Anders har fått fast anställning på Polykemi och jobbar för tillfälet bara helger, vilket jag inte gillar så skarp men pengar är pengar.
Vi ska äntligen åka på semester, två veckor till Thailand. Det längtar jag verkligen till och hoppas att det är lika underbart som jag drömt om!


Denna veckan har mest bestått av SATC = Sex and the city. Inte viste jag att serier kunde vara så beroendefamkallande. Nu har jag sett hela serien plus de två efterkommande filmerna. Nu känner jag mig helt tom och ångestfyld som jag alltid gör när jag sett klart en serie. Jag kanske borde lägga ner det hela med serier. Ja ja men SATC är helt underbart, De snyggaste kläderna ever. Önska jag fick hela garderoben från den serien, ja jo önsketänkande men drömma bör man...

Oj ja jag glömde nämna att i morgon har jag varit rökfri i två månader. Känns som en hel evighet och denna helgen har jag varit extremt röksugen. Super jobbigt!

Det var allt för i kväll.
Bye.Barnen.

RSS 2.0