Saker

Ja, jag vet då att Åsa och Sandra läser min blogg. Jag har följt Sandras blogg ett bra tag nu, och det är så kul att läsa om erat liv och den söta pojken sixtens utveckling. Har även börjat följa Åsas blogg, viste inte att hon hade en blogg innan jag såg komentaren i min blogg :)
Tror jag följer ca sju bloggar nu. Helt otroligt att man hinner med att läsa alla, men det är kul!
Idag hade jag en ganska tung dag på jobbet, på så vis att alla bara tjatar på mig vad jag ska göra "gör nu det! Så gör vi inte här, du ska göra så här i stället. Du har väl inte glömt att... osv) Jag kände hur ett åskmoln byggdes upp innom mig, och jag blev bara argare och argare. Men tillslut blev klockan kvart över två och jag skaka av mig all ilska och gick hem. Väl hemma slängde jag mig i duschen, sen åkte vi ner till Sandskogen. Vi satte oss på stranden och njöt av den underbara solen :)
Kvällen blev väl ingen höjdare direkt. Orkar inte gå in på det men det blev en massa glass som tröst. Hjälpte väl lite men men.
Ecco ringde mig idag, hon var i Ystad men efter som jag jobba så hann vi inte träffas. Jag har inte träffat hennes sötnosar än. Hon fick tvillingar för ett tag sedan- My och Zack. Följer henne och familjen på Facebook.
Ibland önskar jag också mig en familj. Men kanske inte har rätt förutsättningar för att det ska bli så ell kunna funka- vad vet jag?!  Räcker kanske med att andra är duktiga på att skaffa barn. Tror mamma hade blivit än mer gråhårig än hon redan är om hon skulle få fler barnbarn.
Nu är ju syskonens barn så stora så man kan inte "låna" dom längre, ja jo kanske Wille men familjen Sifert bor i Gbg, så lite långt iväg kanske.
Jag vill samtidigt som jag inte vill, jag är väldigt kluven! Lika kluven när det gäller boende- vilket landskap liksom?! Jag börjar trivas riktigt bra här nere, och det skulle nog kännas tungt att inte ha syster Annelie så nära. Henne umgås jag väldigt mycket med. Känns bra att vi står varandra så nära, vi kan verkligen prata om allting!
Nog om allt detta, ska inte tänka så mycket lär väl inte kunna sova då!

Imorgon ska jag jobba kväll, hoppas de passet går lika fort som dessa två dagarna har gjort!
Lämna gärna fler komentarer, alltid kul :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

//LiN*

Här kommer lite bilder.
Saker jag är stolt över!


Min Bea!


Mycket nöjd och stolt! (o8o623)


(o71119)





Tisdag

Klockan ringde fem över halv sex, men orkade inte stiga upp så jag låg tio minuter extra. Väldigt skönt! Sover fruktansvärt dåligt när jag ska jobba. Jag är alltid så rädd att jag inte ska vakna när min mobil ringer, och det hjälper inte att Anders ställer sin klocka heller. Tycker jag borde vant mig nu, har ändå jobbat "dag" i ca sju veckor.
Det har varit en super bra dag på jobbet. Lungt och skönt på morgonen, alla skötte sig själv. Men efter frukosten smög stressen på igen. Många prover skulle tas och en del såromläggningar men vi hann nästan med allting, men fick övertid på ca tjugo minuter vilket inte gjorde något då jag hade glömt min nyckel till lägenheten och Anders slutade inte skolan för ens kvart i tre. Jag blev dock tvungen att vänta en halvtimme utanför porten.
Jag ringde genast upp familjen Larsson för att ha någon att prata med så tiden skulle gå lite fortare. Amanda berättade att hon skulle spela med B- laget från Köpingebro och hon var jätte nervös inför kvällens match. Amande är grym på både fotboll och handbol- ja nästan all sport, så det gick säkert jätte bra!

Idag har jag inte varit så där trött efter jobbet som jag brukar va, kanske för att det var en lite lugnare dag än det brukar. Imorgon lär jag väl få springa häcken av mig.
Anders laga middag till mig och efter det hamnade vi i soffan som vanligt, skön soffa vi har då :p  Vi lyckades slita oss en stund och for till konsum å handlade lite mat. Brukar aldrig handla där men det var det enda som hade öppet.
Snart ska jag dra täcket över mig, ännu en kväll får jag lägga mig själv. Det är fotboll på tv och det finns ingen schans att Anders missar den.

Jag hoppas verkligen på en bra sommar. Ibland får jag kännslan av att det inte kommer bli som jag tänkt eller önskar, men jag försöker tänka- "ta dagen som den kommer", men är lite orolig. Har en gnagande kännsla, vet inte vad den betyder. Försöker inte tänka på den så mycket. Jag hoppas bara att Anders också kan få ett sommar jobb, så jag slipper vara själv med att dra in pengar. Vi hoppas ju på att ha råd med en resa, att vara borta minst tre veckor. November- dec är det ganska blåsigt och kallt, hade varit skönt att komma bort då. Drömmen är väl att kunna vara borta över jul och nyår, men priserna stiger ganska mycke då!
Vi får se hur det bli helt enkelt.

Är det någon som ens läser min blogg? Äsch det bryr jag mig inte om, kommer skriva massa skit ändå!:)
Igentligen har jag inte så mycke att skriva om, blir mest om jobbet och den gråa vardagen. Men alltid något!

Nu ska jag fixa iordning innan läggdax... Over and out.

//LiN*

Jag och min underbara mamma (sommaren 08)


Systerdottern Amanda :) Min solstråle!

Systerdottern Johanna, envis sockertopp :)

The one and only: Anders Kax :)










Sova

Ja mina försök att lägga in bilder från Gina Tricot gick inte så bra. Men jag gjorde allefall ett försök. Nu väntar jag bara på att bli så pass trött att jag kan gå och lägga mig. Hade ju sovmorgon i morsse så kanske dröjer ett tag till innan jag slocknar.
Vill inte lägga mig själv, vill ju ha med Anders. Men han tittar på hockeyn och muttrar över den dåliga matchen. Absolut inte kul att lägga sig själv! Det är så mysigt när vi ligger och pratar och sedan somnar tillsammans, då trivs jag :)

Äsch, jag får nog lägga mig själv ändå.

Godnatt!

//LiN*


Smått & Gott

Nu har jag haft tre dagar ledigt, hur skönt som helst! Imorgon börjar jag jobba igen. Jobbar tre dagar sen är jag bara ledig på fredag, och helgen blir till att jobba. Men helgen brukar gå fort när man jobbar så jag har inget emot det, plus att det är lite extra betalt. Jag hoppas det blir en riktigt bra vecka på jobbet.
Jag har haft tre jätte sköna dagar. Vädret har varit på topp flera veckor i rad nu, och jag hoppas det håller i sig!
Jag och Jennie for upp på Rusta sedan Netto. Hittade ett jätte fint bord med två stolar på Rusta, 449kr skulle de ha för detta. Får se om vi köper det. Hade varit trevligt med bord och stolar på balkongen. Vi har förmiddags solen på balkongen så det är riktigt skönt att sitta där.
Jag var hemma igen vid halv fyra tiden, jag och Anders spelade lite Gitar Hero och hade trevligt. Nu spelar han åter OS spelet, skriker och gormar åt de där stackars spelet som vanligt.
Ikväll blir det nog bara till att slappa. Jag skulle hemskt gärna vilja gå en sväng men inte själv. Anders tycker alltid det är för sent att gå på kvällen. Nu är det sju veckor kvar tills Anders slutar skolan, och sju veckor tills jag slutar på Lasarettet. Som vanligt tycker jag tiden går grymt fort, dagarna bara springer ifrån mig. Nu har det blivit jätte grönt ute. Björkarna håller på att slå ut och det börjar blomma riktigt mycket överallt. Till sommaren tycker jag tiden kan sakta ner lite, så man hinner njuta riktigt ordentligt.
Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder idag på vad vi shoppat och någon bild på våran lägenhet, för er som inte sett vår fina lya.
Sen får jag nog lov att gå en sväng själv, riktigt härligt väder!!!


Det blev ett par jeans från Cubus. Hur sköna som helst!

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26214998_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26214998_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>
Dessa jeans leggings köpte jag på Gina Tricot, kommer användas mycke!

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26715150_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26715150_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>
En tröja och mycket mer som jag inte hittar bilder på. Men jag är grymt nöjd!

Jag köpte en blå och vit randig skjort klänning på Lindex, den är jag riktigt nöjd med! Tycker Lindex har fått in ganska snygga kläder om man jämför med innan. Kanske en aning dyrt, men skjortan var värd varenda öre!
Hitta ingen bild på den heller.


Köpte mig ett par sandaler också. En klack på sju cm, och jag ska fan lära mig gå i dom. Tycker det är så snyggt med klack!!
Skulle kunna köpa hur många skor som helst, problemet är bara att jag har för stora fötter och tydligen vill dom inte göra fler skor i stl 42, tycker jag är dumt!


Vårat Tv-rum, här spenderar vi många timmar. En helt underbar soffa, kanske lite för sjön *hehe*

Detta blir nog mitt längsta inlägg hittills.


//LiN*


Fjärillar

Jag blev nyss invaderad av en svärm fjärillar. Jag blev så där extra kär helt plötsligt. Bara kom på mig själv hur underbart kär jag är i Anders. Nu tycker ni säkert att jag är en tönt, och kanske är jag det men jag är ju så kär!!!
Det är så där socker sött, nästan så att smöret rinner. Kanske inte min stil men allting är rosa och underbart. Hoppas det alltid kan få vara så där äckligt underbart och sött!
Varje gång jag ser Anders blir jag glad, han får mig alltid att skratta. Är han ifrån mig saknar jag honom med detsamma. Ja, jag vet att jag är löjlig nu, men jag vill aldrig vara ifrån honom!

Nu är det så att jag totalt knäsvag för denna människa!


You are!!!

Shopping

Igår var vi iväg till Centersyd och shoppade loss.
Jag fick äntligen mina jeans från Cubus, så min dag var räddad. Jag var även inne en sväng på Gina Tricot och spenderade massa pengar. Ett par skor från Skopunkten. En skjortklänning från Lindex. Smink från Hm. Jag är verkligen super nöjd med precis allting som jag köpte!
Nu har jag kläder så jag klarar mig ett bra tag fram över, och jag köpte färg glada kläder. Känns underbart att inte allt är svart längre!
Anders shoppa loss inne på JC. Han köpte ett par riktigt snygga jeans, en T-shirt och väst. Han var grymt snygg i de kläderna! Skulle ha kunnat hoppa på honom inne i provrummet, men det fick vänta till senare.
Hade vi haft mer pengar hade vi säkert kunnat spendera dom också, men vi kom säkert upp över två tusen. Men jag fick en bra lön så de kändes skönt att kunna unna sig lite nya kläder!
Annelie och barnen handlade också en massa. Johanna fick massa fina kläder och Amanda köpte jätte snygga jeans på Gina Tricot och ett par fina sandaler på skopunkten.
Anders var nog den som handlade minst, han verkar vara lite kräsen. Det var inte mycket som dög till herr Kax. Efter shoppingen åkte vi hem till Annelis m. familj och grillade korv. Johanna lekte hårfrisörska på mig, hon lockade mitt hår och satte upp de. Såg ut som ett fågelbo. Sen tittade vi på Robinsson, som jag för övrigt inte följer. Men det var ganska underhållande, med alla deras pakter och gud vet vad.
Vi for hem vid tio tiden. Efter någon timme somnade vi ;)

Idag sov jag länge, klockan var halv nio när jag vaknade. Känns jätte konstigt att gå upp så sent. Anders sov nog bara en halvtimme längre.
Anders spelade sitt os spel. Svor och skrek över spelet, men till slut fick han klämm på det. Vi tolv tiden åkte vi ut till Syster m. familj, mamma & pappa var också där. Vi fikade lite och drack kaffe. Anders roade barnen, pappa & Jörgen krävde och fälde trädd, Jag, mamma och Annelie åkte till Åbergsträdgård och handlade blommor till Annelie. Hon fick pressentkort där på tusen pix. Tror det kommer bli riktigt fint i deras trädgård när dom är klara!
Huset brevid dom kanske blir till salu, hade absolut inte tackat nej till det. Vi båda vill ju ha ett hus, men det är för dyrt. Men man ska aldrig sluta drömma!
Kanske inte så kul att bo i denna lägenheten en längre tid till. Konstiga grannar, antingen är de gamla- skriker och hostar och lever fan. Ell så är de psykiskt sjuka. Ja här har de satt alla konstiga människor i en lägenhets länga. Mitt i smeten bor jag och Anders. Ingen dröm precis.
Hoppas vi kan lämna denna lägenheten snart!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av livet. Anders spelar ännu en gång os spelet och skriker och gormar som en tok! Min Anders är bäst :p

//LiN*


Cubus

Har blivit förälskad i ett par jeans från Cubus. Funderar starkt på att åka in till Malmö på Lördag och titta lite. Har ett par jeans som förbrukas lite väl mycket. Skulle vara revligt med ett par nya jeans, ja även någon ny tröja. Städade garderoben igår och alla mina kläder är svarta. Nu skulle jag vilja handla något mer färgglatt.
Är trött på att allt jag sätter på mig är svart och oftast urtvättat. Hoppas Anders vill följa med mig! Jag är ledig hela helgen, så någon utflykt måste det bli :)
Ska nog åka med Jennie & Rosa till Ullared vecka 20. Jennie ska handla en del saker till bröllopet, så det ska bli riktigt kul!

Vet inte riktigt vad denna dagen bringar, men jag har fortfarande morgonrocken på mig :p  Anders är duktig som är ute och springer. Jag ska nog köra igång dammsugaren om en stund. Ska bära ner lite skit i förrådet också, men går inte ner där själv. Så det får bli när Hjärtat kommer hem.

På fredag blir det middag här, mamma & pappa, Syster med familj och syster görrel. Nästan hela familjen. Det ska bli riktigt kul men trångt. Sen ska vi inviga vårat Buzz spelet. Kan nog bli kul!
Hoppas ni alla får en riktigt fin dag!

Idag blir det inga bilder, kanske senare.

//LiN*

Städ!

Vaknade tidigt ca halv sju. Gick upp och satte mig i soffan och slog upp datorn. Var ganska lat de första timmarna, men sen kom jag igång. Nu har jag städat en hel del, men fortfarande ganska mycke kvar. Måste få iordning lägenheten för Anders fick mail innan. Det var en tjej som var intresserad av att hyra våran lya under sommaren. Ska skicka foton på lägenheten ikväll så det behöver inte se ut som fan på bilderna!
Kl ett kommer Jennie & Sigge och hämtar upp mig, vi ska åka och hansla en sväng, sen blir det kaffe!

Igår hade jag en super kväll på jobbet. Det var grymt mycke att göra men tiden gick fort så de va bra! Pratade lite med chefen ang hösten. Jag frågade om jag kunde få bli timanställd, men hon undrade om jag inte kunde hoppa på ett vik. Så nu känns allt lite bättre.
Hoppas verkligen på ett vik till hösten. Är ganska många som ska sluta eller vidare utbilda sig, så jobb finns det säkert.
Jag fick jobb till 12 Juni sen bär det av mot Mora.
Idag är nog en ganska bra dag, känner mig riktigt pigg och glad :)
Anders är i skolan men slutar kl två. Längtar faktiskt efter honom varje gång han är borta. Han är det bästa som finns i mitt liv, vill aldrig vara utan honom! Hoppas alla våra drömmar slår in! *Älskar dig!*

Nu ska jag göra ett ryck till, sen måste jag duscha så vi kommer iväg till affären!

Här kommer lite onödiga bilder!


Haha Dylan gäspar!


Marley & Ziba när dom va små. (Marley finns inte mer)


Sommaren 08


Vera & jag, sommaren 08


Jessie & Jag, Idre Yran 08


Jag & Vera, Idre Yran 08

Måndag

Då börjar änu en ny  vecka. Tycker tiden springer iväg, och våren har äntligen kommit på riktigt. Det har blivit jätte grönt och blommor över allt :)
Helgen har varit jätte bra, i fredags var vi iväg och spelade Lazerdom. Super kul men vilken träningsvärk jag fick i låren. Efter det åkte vi ut till syster m familj och kollade på "Så ska det låta" och hade det allmänt trevligt. I lördags var vi nere en sväng på ONOFF, ja vi kom där ifrån med PS3 och några spel. Vi lyckas alltid handla när vi är där. När vi kom hem invigde vi Gitar hero och Buzz. Hur kul som helst! Senar på eftermiddagen åkte vi ut till Brogård till Rosa & Lasse. Jag övningskörde på deras grusväg, men det gick inte speciellt bra. Skulle gärna vilja slippa de där körkortet, verkar inte vara min grej att köra bil. Anders vill att jag ska köra med hans mamma i sommar, men det tycker jag verkar som en dålig idé. Kommer köra ihjäl alla känns det som.
Igår spelade vi lite gitar hero sen började jag jobba kl ett. Det var full fart på jobbet. Många pasienter och lite personal, men det gick bra. Skönt att ha något att göra hela tiden, då går tiden lite fortare!
Ska snart iväg och jobba igen. Ska faktiskt bli rätt skönt att jobba idag, sen är jag ledig i två dagar :)
Imorgon kommer nog Jennie & Sigge på lite fika. Var längesedan jag träffa sigge, han har säkert blivit hur stor som helst :)  och den 25 Juli då ska Jennie och Martin gifta sig. Hur underbart som helst!!
 På onsdag kommer min kära syster Görrel. Hon skulle ha någon ny kurs i Lund, så det passar ju bra att hon sover här. Har busshållsplatsen precis utanför dörren. Var ett bra tag sedan jag träffa henne så det ska bli kul :)

Nu är det ca sju veckor kvar tills vi åker upp till Mora. Det ska bli riktigt kul. Får nog en vecka semester innan jag går på nattviket. Och den 14 Juni ska jag och Vera baka en tårta till mig :) de är det enda jag önska mig, en riktig sommar tårta!!
Nu ska jag fixa lite innan jag springer ner till jobbet. Hoppas ni får en riktigt fin Måndag!

//LiN*


Min underbara Anders! Han är det bästa som finns! Hoppas vi får en riktigt fin sommar tillsammans :)

Då..

(skrev nyss värsta långa inlägget om min sommar 08. Men allt försvann, så nu lär jag få försöka skriva om det igen *suck*)

Jag sumerade sommaren 08 som min bästa sommar hitills. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde då och livet liksom bara lekte. Allting var så okomplicerat och underbart. En av höjdpunkterna var när vi helt plötsligt bestämde oss för att till Idre under Idre yran. Jag, Vera, Sir AK och Jessie lånade Kennys bil och tanka den full på mitt tomma visakort och for iväg. Får första paus hölls i Älvdalen. Vi hade redan hunnit med en hel del öl och vi köpte alla oss ett par ap fula solglasögon på okQ8 macken, ja jessis brillor var ganska coola måste jag säga! Men dom råka hon dricka bort redan på kvällen :p
Vi ockuperade oss hemma hos Ola. Stackars karl.
Vi lämnade av Sir Ak och Jessi hos ola för att sedan åka och hämta Veras föräldrar uppe i Storbo. Väl tillbaka i Idre brkade festen loss och det måste ha varit tidernas helg :) Träffade sjukt mycket tokigt folk och myggen frodades.
Jag var min egen och levde efter mina egna premissioner. Jag önskar och hoppas på en lika bra sommar, men tvivlar starkt på det.
Även min födelsedagsfest var en höjdpunkt. Robban kom upp från sthlm och Sir Ak kom ner från Östersund. Jag hade riktigt kul den kvällen. Trivs som bäst när det är mycket trevligt folk omkring mig.
När jag tänker tillbaka på allting känner jag mig nästan fallfärdig, nu tycker jag inte livet är lika kul och känner mig mest bara trött.
Känns som att jag kommer stå där ensam igen. Inga tecken på något annat, inte ens närheten är närvarande. Men kanske blir det bättre!

Nu ska jag fixa iordning allt inför en kväll på jobbet. Tycker det är skönt att jobba, skulle vilja jobba lite mer än vad jag gör nu. Då har jag något att tänka på och något att göra. Annars har jag ganska tråkigt och det hände inte speciellt mycke kul!
Åå nu kom posten också, ska genast kolla vad det är!

Bye!

//LiN*

Inte mycket

Anders har ännu en gång skrattat som en tok åt sina "vänner". Han är bara så rolig, mycket roligare att titta på Anders när han tittar på vänner, än att titta på själva programmet!
Dagen har varit jätte bra! Dagarna går så fort, speciellt de dagar jag jobbar. Imorgon jobbar jag kväll, sedan är jag ledig två dagar :)
Jag har inte så mycke kul att berätta just nu. Det har inte hänt så mycke.

Over and out.

//LiN*

Stan

Det har varit en riktigt bra dag. Gick upp halv sex, hur lätt som helst. Var på jobbet redan tjugo över sex. Hinka i mig massa kaffe och fick rapport från natt ssk. Tog två stycken EKG helt själv, var mäkta stolt att jag klara det :)  Tjugo över två väntade Anders på mig utanför lasarettet. Vi gick hem och bytte om för att gå ner på stan. Det var jätte skönt att komma ut lite och kolla i affärer. Handlade inget men trevligt ändå.
Sen gick vi hem och lagade mat, en god gryta med svamp, paprika och bacon. Nu ligger vi i soffan och har det bra. Anders tittar på vänner och skrattar som en tok (som han alltid gör till vänner!).
Nu ska jag njuta av kvällen sen gräva ner mig under täcket :)

//LiN*


Älskar havet

Vi var nere vid stranden vid middagstid. Gick där ca en timme, hur skönt som helst. Anders sprang en runde medans jag hade power walk :)
Han är så duktig som springer så mycket. Tror inte ens jag skulle klara springa en kilometer. Nä, det har varit en fantastisk dag. Nu ska vi nog bara slappa i soffan och ha det mysigt. Sen blir det lite flytande föda för min del.

Imorgon börjar livet igen.


Några bilder från Egypten, finns fler på facebook.

Vi snorkla vid detta korallrevet, riktigt häftigt!


*Paradise Island* En ö vi besökte efter snorkelturen. Mycket fint!!! :)

Livet

Igår var det jätte fint väder. Hade ca 20 grader i solen om inte mer. Vid lunch tid åkte vi ut till syster. Jörgen, Anders och Amanda åkte och golfade medans jag, Johanna och Annelie njöt av solen på deras alltan. Johanna flätade hela mitt hår, såg ganska roligt ut. Sen spela vi lite Gitar Heroe.
Jörgen vann golfen, Anders kom på andra plats och Amanda var en dålig förlorare. Hon är ganska rolig må jag säga :)
Senare på kvällen gjorde vi varma mackor och kollade en Bond film, jag tyckte den var riktigt dålig.
Efter den trevliga dagen somnade jag ganska omgående efter att vi kom hem. Idag är det också hur fint väder som helst. De har lovat ännu mer värme idag, och det ser jag fram emot. Borde göra ett ryck och städa här, men får se om orken räcker till.
Har bestämt att idag blir det bara flytande föda. Vi har ätit så mycke under denna helgen, är helt uppsvälda. Ska ut på en promenad senare. Måste försöka avlägsna lite kalorier.
Imorgon är det jobb. Klockan ringer halv sex, då är det slut med sovmorgon. Jobba bara två dagar och en kväll sen är jag ledig igen. Ganska töntigt schema, men skönt att ha ett jobb :)  Men till hösten är man säkert arbetslös igen. Hoppas på att få komma tillbaka till sjukhuset. Trivs ganska bra faktiskt, och hade jag fått jobba natt där i sommar hade jag absolut stannat kvar. Men ska inte börja tänka på hösten än, först ska jag jobba klart här till sista maj. Sen ser det ut som att jag får två veckor semester och vecka 26 börjar jag på Spanskgården.
Är säker på att det kommer bli hur bra som helst :) Ska bli riktigt kul att vara med Anders familj i sommar, och har vi tur så är vi kvar i Mora tills hans lillasyster får barn. Tror det var uträknat till augusti. Hans familj är riktigt trevliga att vara med, så det ser jag verkligen fram emot!!

Nu ska jag krypa ner hos Anders och mysa lite, sen ska vi ta oss an dagen :)



*Anders och jag på kalas :)

*Grrr*

Jag är så arg, ledsen och besviken på livet. Bara så fruktansvärt trött på allting!

Sill och massa ägg

En ganska tråkig Lördag. Vakna halv nio, ville sova riktigt länge men det gick tydligen inte. Gick upp och kollade datorn lite, när klockan blev halv tio väckte jag Anders. Sen hade vi så tråkigt så vi åkte ut till mina föräldrar och tvättade bilden, den blev super fin! Mamma bjöd på påsk middag. Jag åt fyra ägg, fatta FYRA ägg. Helt otroligt haha. Men det var gott. Sen låg vi i soffan och hade paltkoma allihopa.
Igår var vi ju på fest hos syster så föräldrarna missade "Så ska det låta" vilket gick i repris idag. Så vi såg hemska Molly och äckliga perelli sjunga *blä usch* Efter det var jag så trött så vi åkte hem. Nu sitter jag i soffan och har tråkigt igen. Jag verkar inte vara lättroad för fem öre.

Jag kunde lika gärna ha jobbat hela helgen. Tjänat lite pengar!
Nej nu ska jag kollar runder lite. Hoppas morgondagen blir bättre!


*Mammas pojkar* :)

Skärtorsdag

Det har varit en riktigt bra dag på jobbet, svettigt men lärorikt. Fick vara med och assistera sjuksköterskan när hon skulle sätta en PVK. Allt skulle vara sterilt, och jag hade tusen frågor. Men det var riktigt intressant och kul. Man börjar komma in lite i rutinerna nu.
Jobbar dag i morgon med, sen ska vi ut till syster m familj. Dom ska ha 80års fest. Hoppas på en trevlig fredag :)

Glad påsk till er alla!


Mycket bättre!

Idag har jag mått mycket bättre. Åt frukost vid nio tiden och sen började jag städa undan lite. Har bara toaletten kvar så det känns skönt. efter det åkte vi ut till Åbergsträdgård och hälsa på mamma på jobbet. Lämnade lite saker jag hade sorterat ut. Sen åkte vi till syster. Drack massa kaffe och roade barnen, ja Anders roade dom mest :)
Alltid kul att vara hos syster.
Nu har vi åter barrikerat oss i soffan, Anders kollar hockey och jag skriver blogg. Min önskan från förra blogginlägget gick i uppfyllellse, det regnade idag. Tydligen hade det åskat tidigt i morse- vid fyra tiden, dock inget jag märkt :p

Imorgon är det jobbedag, ska jobba mellan 06.45-14.15. Hoppas det går bra, är fortfarande lite nervös.
Nu ska jag mysa ner mig ordentligt!


Undrar?

De senaste dagarna har jag verkligen varit på krigstigen. Mitt humör är förfärligt, och jag förstår om Anders vill kasta ut mig. Knappt att jag står ut med mig själv. Känner mig som ett riktigt åskmoln!
Har hört att hostdeprisioner yttrar sig fram mot vårkanten, men tror inte det är det. Kanske är det alla ouppklarade saker som stressar upp mig, tex som vart vi ska bo och så vidare. Kanske är man besviken att man inte kan köpa huset man fallit för, vad vet jag?!
Min lediga dag som skulle bli så skön blev istället hemsk. Jag har varit ap arg hela dagen, ont i huvudet och ja ont på andra ställen också. Anders har inte heller varit speciellt glad, men han har rätt att va sur då han slutat röka. Han ska göra en svensk klassiker så det enda han tänker på är träning. Och han klagar en hel del på att precis allting är tråkigt. Ja livet är inte alltid lätt ell rättvist.
Idag skulle jag nog haft en boxpåse, något att slå på. Det hade nog hjälp. Tror inte jag vågar börja med mina P-piller när jag är så här labil utan hormoner. Tänk vad som kan händ om jag proppar i mig massa hormoner, tanken gör mig mörkrädd.
Jag hoppas verkligen morgon dagen blir bättre än vad den har varit idag. Det får gärna regna så där mysigt i morgon, skulle behöva städa och regn & rusk är perfect städväder :)


Själv

Imorgon är min första dag som jag ska gå själv på sjukhuset. Jag är grymt nervös men taggad. Har lärt mig mycke men absolut inte allt!
Imorgon jobbar jag kvällspass, ett till halv nio. Hoppas det kommer gå bra :)
Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Fick lägga om några sår, och det gick riktigt bra. Lindade dock fel när jag skulle linda ett par ben, men efter att Jennie lärt mig några knep gick det mycke bättre. Det är kul att lära sig nya saker, tycker jag lär mig något nytt varje dag.
Nu längtar jag efter sommaren och återföreningen på Gläntan.
Efter jobbet åkte vi ut till mina föräldrar. Vi bytte däck på bilen och den fick sig ett skönhetslyft invändigt. Riktigt skitig va den! Sen bjöd mamma på en super god middag och efterrätt. Så nu är vi mätta och mycket belåtna.
Anders har nog inte haft världens roligaste födelsedag, men vi fira honom lite i fredags. Hoppas han är lite nöjd ändå!

Nu ska jag bara ligga i soffan och lata mig, ser fram emot att få sova i morgon!

*Älskar min Anders! :)

På tal om kärlek så hittade jag en bild på dessa fräna hundbajspåsar. Tycker alla borde använda dem :)



Sol

När solen äntligen är framme, ja då ska jag jobba. Typiskt! När jag vakna ca halv nio då var de redan 13 plus i skuggan. Har suttit på balkongen och solat, helt underbart!
Jag börjar jobba kl ett och går av halv tio. I morgon jobbar jag kavrt i sju till två, hoppas det är lika fint väder då. Igår va vi ute hos syster och fira Anders. Jag baka världens fetaste tårta, och den var faktiskt ganska god :) Anders fick några paketer så han var nog nöjd.

Jag längtar tills vi ska åka till Mora. Tror det kommer bli en jätte bra sommar med nära och kära. Ska bli skönt att få jobba natt, tjäna lite pengar men ändå få va ledig lite. Kommer nog hoppa in och jobba lite extra om jag får möjlighet. Vi åker nog upp vecka 23 sen har jag jobb mellan vecka 25 till 34, härligt :)
Vera och Sir AK ska också jobba natt. Det blir många kaffe pauser haha. Riktigt kul att alla jobbar lika. Hoppas det blir lite tokigheter också, men det är jag säker på att de blir.

Nu ska jag krypa ner hos Anders och mysa lite. Sen ses vi inte på hela dagen.

//LiN*

VÅR!!

Idag är det absolut vår. Har nyss varit ute och knatat sju km, sjukt jobbigt men skönt! Solen skiner som aldrig förr och fåglarna skriker.
Nu har jag bestämt mig ang sommaren. Jag kommer tacka ja till jobbet på Spanskgården, så jag kommer spendera sommaren i Mora. Jag hoppas på en härlig sommar med nära och kära. Sen får vi se om vi stannar eller åker tillbaka till Ystad.
Anders har sökt jobb på Wibe där han har jobbat innan, så hoppas han får det jobbet. Jag vet inte vart vi ska bo, men det hoppas jag löser sig! Jag är en tönt som inte klarar mig utan Vera!

Nu ska jag slappa i soffan lite, sen ska vi åka en sväng :)

Flizan och jag förra sommaren på Hagen *fnizz*


Onödigt vetande

Fullstädiga namn: Karolin
Smeknamn: ?
Bor: Ystad
Ålder: 25
Riktiga hårfärg: Mörkblond

Födelsedag: 14 Juni
Föddes(stad): Kristianstad
stjärntecken: Tvilling
Favoritfärg: Lila, Turkos
Dricker: Det mesta

Märke på shampoo: Wella
Antal kuddar: 3
Favorit-musik: R&B
På fritiden: Vara med Anders :)
Drömbil: Min PV

Framtid: Hitta ett hus kanske
Något du ofta säger: Precis
Tandkräm: vet inte
Favoritmat: Vegetariskt
Tatueringar/piercing: Två gaddar och en percing

Bästa filmrepliken:
Favorit-stad: GBG kanske
Godast att dricka: vet inte
Lägg-dags: Vid nio tiden
Bästa parfym: Kevin Klien

Favorit-sång: Ja du...
Roligaste skolämnet: Musik och idrott
Tråkigaste skolämnet: Matte
Favorit-sport: Olika
Snällaste människa: Anders är min favorit

Galnaste människa: Veronica
Favorit-lov: Sommar lov
Beundrar: Min mamma
Favorit-bok/författare: Flickan från andra sidan
Favorit-spel: Gitar Hero

Senast sedda film på bio: Rosa
Senast sedda video/DVD: Seven pounds
Favorit-Tv-program: Heroes
Favorit-film: Sliding doors

RSS 2.0