Mora

Tisdag den 17/11 fick vi ett ryck och åkte upp till Mora. Anders var långledig så man får passa på när tillfället ges!! ons, tor, fre, lör och sändag umgicks vi med Anders familj. Busade med barnen och hade det jätte trevligt. VI har också fått träffat svärmors pojkvän. En trevlig prick. Han bjöd oss på älgstek på Lördagen med peppar sås till. Hur gott som helst. Det var nog första gången jag åt blodigt kött men det var verkligen super gott!! På lördagkvällen åkte vi ner på stan för att titta på hockey. Anders hade varnat mig för svärmors hockey humör men tyckte att hon höll sig ganska lugn :)
På söndagen åkte Anders hem till skåne och jag flyttade in till Veronica. Kändes lite lustigt att Anders åkte till skåne och jag stannade här. Men jag har haft en jätte bra vecka i mora med mycke skratt och tokigheter. Jag har lunchat med ninni och svärmor. Varit i Nusnäs och tittat på dalahästar och annat vackert hantverk. Har köpten en stor röd dalahäst till min pappa som fyllde år i torsdag. Hoppas han blir jätte glad för den!!
I onsdags var jag och vera på bio vi såg neew mon. Den var bra, men inte inte lika bra som jag hade hoppats på. I fredags gick vi ut och åt. Vi gock på Klaras. Åt super god mat *mumms!! I går sov jag typ hela dagen men fram åt sex tiden hoppade jag in i duschen och lyckades pigga på mig lite. Sen åkte vi till orsa och bowla. Fia vann, jag och vera slutade på en delad andra plats och johan kom sist *fnizz*
Idag har jag varit upp till Johnny och madde på en kaffe slurk. Jag har ju gått och blivit förälskad i katten Otto. Johnny kan inte ha kvar honom och jag skulle verkigen kunna tänka mig att ta med honom till skåne. Jag vet bara inte hur jag ska kunna övertyga Anders. Otto är verkligen en super go katt. Inte ofta man hittar bra katter men otto är en pärla!!! Så jag hoppas Anders kommer på andra tankar!!!
Nu ligger jag i soffan och slappar. Vi ska nog kränga pizza ikväll =)  sen blir det bara massa mys!!! Jag hade en tanke att jag skulle gå på hockey i kväll men tycker det är lite dyrt så jag stannar nog hemme och tar mig en promenad i kväll!! Måste njuta va den härliga luften!!
Imorgon flyger jag hem till mitt skåne och min underbara pojkvän. Saknar honom hur mycke som helst! Ska krama honom och aldrig släppa taget!!!
Älskar min Anders!!

//Karolin


Handboll

Helgen har varit en aning lugn för min smak. Vi har typ bara legat i soffan. Anders har njutit av det då han jobbar men jag som är arbetslös har mer klättarat på väggarna!!
Ifredags såg vi Idol. Jag avgav ett löfte om att käka blodpudding hela veckan om inte Eddi åkte ut. Som tur va åkte han ut och jag slipper blodpuddingen!!
I Lördags låg vi i soffan i princip hela dagen. På kvällen beställde vi pizza och tittade på Twillight och mös. I Söndags var vi hos syster och fika. Sen åkte vi med dom in till stan och tittade på när Johanna spelade match. Dom var riktigt duktiga, första matchen van dom med 13-8 tror jag det var. Johanna är målvakt, jätte duktig!! Jag är en stolt moster.



Idag vakna jag nio även om jag hade ställt klockan på åtta. Jag är så trött nu för tiden så jag ska försöka sova lite mindre. Kan vara att jag sovit för mycke därför blir jag trött. När jag hade ätit frukost så hoppa jag på cykeln och tog en tur. När jag var på väg hem hoppade det ut en rådjurs bock framför mig. Jag har sån tur med att få se djur. Det gör mig lycklig. Han var så fin. Han hoppa in i hagen brevid mig och stanna där. Jag drog fort upp mobilen och tog några kort =) Han var ca 20 meter ifrån mig men min kamera är inte den bästa.




Sen ska jag passa Johanna och laga mat till familjen Larsson. Om 11 dagar ska jag åka upp till Mora. Man får passa på att göra sånt man inte annars kan när man jobbar. Jag får ta nya tag efter nyår med jobb. Verkar inte lätt att få en rad att gå på när man är undersköterska. Nu har jag varit timmis i sex år. Börjar kännas hopplöst!!!

Hoppas alla får en bra dag!!
//Karolin


Godis

Jag tycker detta året har varit ett märkligt år. Våren var underbar, sommaren var sjukt jobbig och hösten är en stor besvikelse. Jag tror Anders också är lite besivken bara att han inte säger det högt. Det kommer liksom nya problem eller hinder hela tiden och vi kämpar och kämpar men det dyker ständigt upp nya saker att klara av.

Idag har jag varit ute på en riktig powerwalk. Jäklar vad jag gick!! Svettigt men skönt =) Det var meningen jag skulle tränat Puls pass ikväll men känner mig ganska slut i kroppen efter gårdagens pass så en promenad satt som en smäck!! Vi var inne i stan på förmiddagen och handlade lite mat. Sen åkte Anders till jobbet vid halv två. Det är SÅ tråkigt att vara arbetslös. Jag hatar det!!!
Man har inte direkt råd att fika hela tiden då det inte rullar in några pengar. Jag vill vara lika duktig som Anders och dra in lite pengar till oss. Jag hoppas denna krisen som vi är i vänder snart och att det kommer dyka upp lite jobb!!
Tror jag mysa ner mig i soffan och titta på film. Har en liten godispåse som gärna vill bli uppäten :p Måste ju säga ett stort GRATTIS till min underbara Veronica som fyller 20+ idag. Hon betyder väldigt mycke för mig även om vi är nästan 80 mil ifrån varnadra. Men om ca två veckor ska jag åka upp till henne. Saknar henne enormt mycke!!! Myche kärlek till dig!!
//Karolin


Shopping

Idag har vi varit i Kristianstad och shoppat lite. Jag var i akut behov av träningsskor och kläder. Så det blev ett besök på Stadium. Jag tycker det är den absolut bästa sportbutiken!!! Dom har riktigt bra storlekar på damskorna och kläderna. Jag köpte ett par reebok skor, en topp och ett par byxor. Jag är verkligen super nöjd!! Halv tio i morgon ska jag iväg och träna, ska bli skönt att ha riktig utrustning =D
efter turen till K-stad åkte vi till mamma & pappa och firade farsdag. Köpte två triss till pappa men det blev ingen vinst. Annelie m.familj hade köpt tre par underkläder till honom. Han var nog nöjd =)

Idag har jag inte tränat eller gjort för mycke men man måste väl ha en ledig dag :p  Imorgon kör jag igång igen. Jag är SÅ taggad!!
trevlig kväll på er!!
//Karolin


Motion!!

Ja här har det varit bloggtotka. Har verkligen inte orkat, tappade insperationen någonstanns. Vad har då hännt sen sist?? Jo förra helgen hade vi Anders familj på besök. Underbart kul var det. Synd bara tiden går så fort, det kändes som dom kom och åkte lika fort =(  Iveckan har jag varit lat. Dom har inte ringt från sjukhuset så jag har gått arbetslös. Men i onsdag fick jag nog av att vara lat!!! Jag bestämde mig för att nu får det vara bra så i tordags morgon åkte jag in till stan och blev meddlem på Friskis & Svettis. Gick på ett baspass på en timme och sen powerwalka jag hela vägen hem!! Igår tog jag med mig Johanna in till träningen. Dom hade ett barntillåtet pass klockan fem. det var inget baspass kan jag då lova. Svetten lacka och Johanna var helt röd i huvudet. Men vi gjorde vårat bästa. Efter det grävde jag och Anders ner oss i soffan och mös samtidigt som vi titta på Idol.
Idag har vi varit inne i stan för att hitta ett par träningsskor till mig, men det finns typ inga dam skor i storlek 42, så imorgpn ska vi nog åka in till Malmö och kolla på stadium om dom kanske har skor som passar mig. vägrar träna i mina gå-skor. Igår råka jag göra svarta märken i matten inne på F&S, så pinsamt hoppas ingen såg det!!
När vi kom hem från stan så rensade Anders stuprören medans jag plockade undan lite krukos och annat skit. Det var så skönt ute så jag var bara tvungen att promenera. Det blev bara en promenad på 30 minuter men helt underbart skönt var det!!
Nu ska jag fixa lite taco till oss, sen ska vi åka till Rosa & Lasse. Anders ska låna deras dator och köpa Mora- Leksands matchen. Hoppas verkligen Mora vinner så Anders får en super bra kväll!!

Hoppas nu orken och insperationen håller i sig så jag kan börja tycka om min kropp igen!!!

Jag önskar alla en trevlig helg!!
//Karolin


RSS 2.0