halsbränna

Ja då har det gått en vecka sedan jag blogga sist men hur ska man hinna med?!?!
Jag blev ledig hela helgen som har varit pga sjukdom. Det var hur skönt som helst att vara ledig en helg för det var ett bra tag sedan sist! Denna veckan har jag jobbat tisdag & torsdag, sen blir det till att jobba helgen också men det går så bra =)
Anders har fått nytt jobb!! Dom ringde igår från Polykemi och han börjar på måndag men 3 månaders provanställning, I´m so happy =)
Vi har även blivit erbjudna en lägenhet inne i stan. En fyra på regementsgatan. Lägenheten är en aning för stor för oss och lite för dyr men jag tror att jag ska åka in och titta på den på tisdag. nackdelen är ju då om lägenheten är super fin och så kan man inte bo där för att den är för dyr. Lite små kluven är jag! Men jag trivs inte här, Anders vill bo här över sommaren och det kan jag förstå, det kan jag också tänka mig. Det blir nog bra i slutändan ändå.

Inatt har varit en dålig natt. Har vaknat flera gånger med halsbränna och ont i magen. Vill inte åka på en släng till av vinterkräksjukan. Skulle väl inte förvåna mig om jag gjorde det med min tur!! Kita har gömt sig under täcket och vägrar vakna, hon är mer morgon trött än mig. Tokiga hund, men fin är hon!

Idag ska jag in till staden och fika med Jennie & Sigge och Caroline. Var ett tag sedan vi sågs nu så det är på tiden med en fika. Tror Caroline skulle bjuda oss på kaffe så får vi väl köpa med någon god kaffekaka.
Ikväll kommer mamma & pappa hit. Vi ska bjuda dom på middag och i kväll blir det lax med romsås och potatis med en super god sallad till =) Mumms! För min del blir det nog en tidig kväll, ska upp och jobba i morgon bitti.

Idag går annonserna ut om de två lediga tjänsterna på avd 4 på Ystad lasarett. Känns inte som man kommer va en av dom som får det. Dom har nog inte råd att förlora sina vikarier så dom får väl inte hoppa in och gå på en rad. Jaja en rad hade varit underbart men så länge det blir många timmar så klagar jag inte på att vara timmis, man ska vara glad för det jobb man har!!

Nu ska jag mysa lite med min trötta hund. Ha en fin dag!
//Karolin


Tokiga Karlar

Ja då har man haft vinterkräksjukan. Trodde för ett ögonblick mitt upp i all ulkande att jag skulle dö. Jag var nära att tuppa av ett antal gånger för min mage ville vända sif in och ut. Denna smärta är helt enorm!!
Men nu är jag på bättringsvägen. Det enda jag har varit sugen på idag är Kinamat så det var jag inne e Ystad och handla. Tyvärr blev det bara tre tuggor men gott var det =)
Anders har varit på arbetsinterjuv idag på polykemi, han får svar nästa vecka så vi hoppas på det bästa!!
Just nu är det hockey på tv:e Leksand-Mora. Anders skriker och skäller som aldrig förr! Tyvärr verkar Mora förlora, men Mora kanske kan vända spelat... vem vet!?!

Nu ska jag sova. Orkar inte lyssna på Anders gormande!! Det är helt sjukt vad en sport kan sätta i gång en karl, ja kanske inte bara karlarna, men Anders blir helt tokig. Helt sjukt!
//Karolin


Måndag

Då var det måndag igen. Vet fortfarande inte vart tiden tar vägen... Har jobbat hela helgen och det har varit super kul =) Idag har äntligen Anders börjat jobba och jag hoppas och önskar att det kommer bli mer än två veckort på Draka!!
Idag är jag ledig, det händer inte så ofta så jag vet inte riktigt vad man gör när man är ledig. Jag har bestämt mig för att ta en promenad i skogen med Kita sen vid två tiden(ja hon har varit ute på en liten tur i morse!). Men just nu ligger jag i sängen och är så där härligt lat!! Jag såg i ögonvrån att jag måste vattna blommorna sen, dom börjar bli lite hängiga. Nu ska jag fortsätta att gör ingenting =)
Ha en bra dag!
//Karolin


Månaden Gud Glömde

Ja nog är det en månad Gud måste ha glömt. Det är verkligen tur att jag har så mycke jobb så jag är sysselsatt!! Här hemma är det som om vi lagt ut landminor. Inte många minuter om dagen som dom inte exploderar!! Jag blir ganska trött på Små tjafset och drar mig längre bort, för jag orkar verkligen inte. Det är näst intill fel på allt jag gör och inte gör. Men som sagt jag flyr till jobbet, och vilken tur jag har som har super trevliga och roliga arbetskamrater =)
I natt somna jag strax efter tre, tog lite tid att vara ner efter vi hade slängt lite ord på varandra. Idag är vårat hem en död zon.
Nu ska jag fixa min mat sen blir det en dusch. Hoppas alla får en bra kväll för det ska jag ha på jobbet =)
//karolin


=D

Jag har fått så himla mycke jobb fram över så jag vet inte när jag är anträffbar. Vecka 9 ska vi dock vara uppe i Mora för Anders ska åka vasaloppet. Så vill man träffa mig live så kom till Mora vecka 9, annars kan man med mycke möda nå mig på mobilen =)
Åå vad jag älskar att jobba!!! Jag känner verkligen att livet har en mening, och min mening med livet är att jobba som ett litet svin för att sedan kunna njuta av en drömresa till vintern =)
Dom skulle lägga ut två 75% tjänster på avd 4 så jag ska va med och slåss om en tjänst!!! Tycker att det är min tur nu att får en rad att gå på. Jag håller tummar och tår för det. Det kanske inte är så mycke jobb med man kanske kan få lite extra turer!! Jaja nu är det inte ens säkert om jag får en tjäns eller hur det blir, men jag måste få drömma lite ;)

Nästa vecka börjar Anders antagligen på Draka kabel igen. Dom ville ha in honom på jobb i två veckor, och man kan hoppas att det blir mer än två veckor. Tre månader hade varit fint sen är det dax för sommarjobben =)
Ja vad händer mer.... Den 18 Februari ska vi iväg på handledarkurs på körskolan. Förhoppningsvis ska jag få lov att övningssköra med min sambo. Kanske kan Karolin Fält också lyckas skaffa sig ett körkort. Jag måste försöka allefall!!

Ja nu ska jag packa ihopa mig för vi ska åka till Brösarp för att motionera i lite mer teräng än vad vi har här. Vi brukar gå en sväng inne på slingan i stan med det är så platt där. Men slingan i Brösarp är mer upp och ner. Sen bjuder Mamma & Pappa oss på lite mat, tror det blev torsk i dag =)
Hoppas alla får en super dag för det ska jag ha!!!
Sex dagar utan nicotin =D
//Karolin


Jävligt bittert!

Ja då har man gjort ett pass på jobbet ikväll. Jobbade med trevligt folk och hade riktigt kul!! Fick även mer jobb så jag jobbar dag i morgon och kväll på tisdag. Jag är liksom inne i ett stimm av jobb. Jag liksom vara maler på och det känns super bra!! Riktigt härligt att få tjäna lite pengar.
Anders planer på att köpa eget företag gick i kras idag precis som jag förutspått. Orkar inte ens bry mig, är ganska likgilltig när det gäller han och jobb!! Jag är bara glad att jag har jobb och får komma hemifrån lite!!

Nu ska jag försöka sova några timmar, sen är det dax att jobba igen!!

God natt alla.
//Karolin


DVD

Ja jag är då så uttråkad så det nästan borde vara olagligt! Idag har jag jobbat och höll på att få psykbryt på ett bar ben lindor. Snacka om att ha det jävligt jobbigt! Som tur var har jag jobbat med underbara människor som fort fått mig på bättre humör. Onska jag alltid fick jobba med dessa figurer =) Dagen på jobbet har varit underbar!! Just nu är det "Hemma bra men borta bäst".
Jag är så trött på att Anders ligger hemma på sofflocket och pillar navelen. Hoppas verkligen han köper företaget eller fixar sig ett annat jobb snart. Är ganska trött på att aldrig få vara själv.
Efter jobbet la jag mig på soffan och vilade mina trötta ögon, efter det åkte vi in till stan och gick en sväng i skogen. Super mysigt och Kita var överlycklig =)
Sen åkte vi till Willys och handlade lite bananer och lördagsgodis. Så nu sitter vi i soffan och tittar på tv. Det började nyss någon film på tv men jag kommer nog somna snart känns det som.

Idag har vi även slängt ut julgranen och plockat undan alla julsaker. Hur skönt som helst!!! Vill inte se skiten mer och som vanligt tappade granen alla sina små barr här inne, innan vi hann kasta ut den.. så jä*vla typiskt!!
Ja jag är en orolig själ, en aning upprörd också. Vet inte riktigt hur jag ska få bukt med detta. Har lagt bud på tradera på en Yoga DVD och hoppas jag vinner den så jag kan få lite lugn och ro i själen!! Orkar inte må dåligt och vill helst slippa ciggen så jag/ vi kanske kan skaffa familj någon gång... eller vad vet jag?!
Imorgon ska jag jobba kväll =) Så innan arbetspasset ska jag ta mig en promenad med hunden om det inte stormar som nu för då vet jag inte ens om jag kommer till jobbet. Efter att vi hade varit i stan innan kom vi inte in på uppfarten för det hade blåst dit världens snö driva. Så bilen står parkerad utanför staketet.
Ja vintern är underbar i Skåne :p
Jag är ledig mån, tis, ons och torsdag.. hoppas verkligen jag får fler pass så jag blir sysselsatt!! Klarar inte av att gå hemma och inte göra ett piss!
Nej jag längtar efter lite worldpeace i min själ haha.

Hoppas jag får sova som en gud i natt =)

Några Yoga positioner jag ska använda för att finna worldpeace ;) Fast jag ska nog börja med lite lättare övningar :p
Efter några.. typ år kanske jag kan våga mig på dessa extrema övningarna haha =)





"är du sur?"

Snopet... Igår kom jag till jobbet vid ett tiden ombytt och redo att arbeta. Tjugo i två upptäckte vi att det var fel i schemat och jag skulle inte jobba =( Ja det suger att inte få pengarna men skönt att få åka hem och umgås med mitt hjärta. Ja jag och Anders är inne i en "ogilla" period. Han tycker i princip att allt jag gör är super fel och han blir irriterad för minsta lilla. Jag kan ju inte hålla käfften så jag tänder på alla fyra och ger honom en avhyvling. Ja så har det varit hela veckan. Tror att Anders favorit mening för tillfället är "är du sur", skulle kunna vrida nacken av honom varje gånga han säger det. Tillslut har han sagt det så många gånger så jag går här och är ap sur. Anders slutade röka efter nyår och jag misstänker att det är därför han är lite butter. Man kan ju inte alltid vara på topp... eller?!
Jag försöker inte flippa ur allt för mycke, men jag blir vädigt upprörd över att Anders klagar så mycke. Tycker inte jag förtjänar det men men.

Idag har vi varit i Malmö med Kita. Kalaset sluta på 2050:- Som tur va hjälpte svärmor oss betala annars hade vi gått i personlig konkurs!! Det var inget fel på hunden, vilket var super skönt men hon fick smärlindrande medicin för sin onda höft och vi hoppas det ska bli bättre! Just nu ligger hon imellan oss, hon kan bli så liten när hon kurar ihopa sig. Kita är en fin vovve =)
I morgon ska jag jobba. Ganska skönt att ha något att göra och att komma hemmifrån. Nu när Anders är arbetslös är han alltid hemma och det ger mig inga chanser att få vara själv någon gång. Jag hoppas han fixar sig ett jobb snart så jag kan få längta efter honom i stället för att vilja köra ut honom. Jobbar alla helger i januari ser det ut som men det gör mig inte så mycke =)

Förutom Anders dåliga humör är allting super bra!!
Nu ska jag göra ingenting. Anders tittar på hockey och jag hoppas verkligen Mora vinner så det blir en lugn och trevlig kväll!!
//Karolin


Julmat

Här händer det inte så mycke. Jag jobbar och står i. Har jobbat mest inne på avd 5 den senaste tiden och jag trivs som fisken i vattnet =) Hoppas på sommar jobb där!!
Ja som sagt det är ganska lugnt förutom jobbet. Anders har börjat sin träning inför vasaloppet. Han är så duktig!! Jag får min motion på jobbet plus att hunden drar med mig ut på promenader.
Idag ska vi åka till Ramsåsa och gå en sväng i skogen där sen ska vi åka hem till Brösarp och äta upp den sista julmaten. Jag njuter av min lediga dag idag för sen jobbar jag hela helgen.
Anders har inte gjort så mycke med sitt företag han håller på att köpa men hoppas det kommer igång snart så allt blir fixat. Svärmor skulle kolla på siffrorna och se om hon kunde hjälpa Anders men lite sponsring. Jag håller tummar och tår för jag vill verkligen att Anders ska få köpa det och förverkliga sin dröm!

Det händer väl lite små saker här också men inget jag vill meddela er om nu. Det kommer senare ;)

Nu ska jag göra frukost åt min sambo.
Hoppas alla får en bra dag =)
//Karolin


RSS 2.0