1

Jag har haft så himla mycket att tänka på den senaste tiden så jag har helt glömt bort att jag & Anders varit tillsammans i ett år idag!
Han kom men värsta feta rosbuketten innan och då slog det mig att vi firar ett år. Ganska pinsamt måste jag säga. Det brukar vara tvärt om att killen glömmer och att tjejen blir galen för att han glömt, typ! Men Anders var som tur inte arg på mig =)
Idag fick vi tillbaka lägenheten i Ystad. Kändes jätte konstigt att vara där, som om det inte var våran lägenhet. Vi ska försöka flytta så mycket vi kan i morgon. Hoppas det är någon som kan komma och titta på den så vi blir av med den snart!
Finns inte en chans att vi kan betala dubbel hyra nästa månad!
Nu ska jag sova, får blogga mer i morgon!

//Karolin


Generationsväxling

I fredags var vi iväg med Vicky och tog stugnen. Allt gick jätte bra och det såg bra ut. Pappa var orolig som vanligt men jag fick vara med Vicky när dom tog bort stygnen för pappa var rädd att hon skulle skrika då det är en mycket känslig tös, men hon sa inte ett ljud! Super duktig tjej!
Efter det gick jag & Anders på IKEA. Som vanligt hitta vi inte allt för mycket, men det vi hitta var vi överens om! Skönt det!
Efter det släppte Anders av mig hos Zawa där vi drack öl och sjöng lite. Zäta & Mackan droppa in och det var mycket trevligt! Vi besluta oss för att dra ut på Kingsan (våran stammis pub) Men vi var där i en 20 minuter sen palla vi inte mer. Det var helt nytt folk, inga av de gamla stammisarna var där längre så det kändes super konstigt!
Anders körde upp oss på Mc och vi åt var sin paj.

Igår åkte vi till våran nya lägenhet i Öja =) Sattde upp gardinerna vi köpte på IKEA och lamporna. Jag satte upp mina nya tavlor i köket och jag är så super nöjd!!!
Det kommer bli så himla fint där ute och jag känner mig verkligen hemma!
Syster m, familj kom ut och fikade och mamma & pappa kom förbi med massa blommor, och det blev så himla fint med alla blommor =) Längtar tills tisdag då vi ska flytta ut möblerna dit. Känner mig helt lyrisk =) Jag har nog aldrig bott så fint som där ute!
Efter allt pillande med blommorna åkte jag & Anders ut till Rosa & Lasse. Jennie, Martin & Sigge var också där, super trevligt! Jag koka ihopa en taih gryta och Rosa bjöd på vin. En riktigt mysig kväll! Jag & Rosa hade lite ansiktsbehandling och fotmassage, skönt och avslappnande. Är ganska mör i kroppen idag efter det. Jag & Anders bestämde oss för att sova i bäddsoffan som står i lägenheten och det gick ganska bra faktiskt. Lite små läskigt att bo på första våningen med stora fönster men man kommer nog vänja sig ganska snabbt. Vi ska nog sätta lite lampor ute på baksidan så det lyser upp lite, annars kommer det vara bäck mörkt till vintern.

Idag åkte vi hem till Brösarp för att vara hundvakt. Vicky är jätte duktig, slickar nästan ingenting på såret. Men det är ett ställ som varar väldigt mycke, är lite orolig över det. Men pappa får ringa veterinären och fråga om han ska komma in med henne eller om vi ska avvakta.
Slängde ihop en kyckling & Curry gryta, kycklingen var inte den godaste men såsen och riset var super gott. Ska snart packa ihopa alla våra saker så vi vet var allt är. Nu är det en enda röra på sakerna.
Imorgon skulle jag vilja åka in till stan och köpa färg så jag kan måla fondväggen inne i sovrummet innan vi flyttar in sängen. På Rusta har dom en mörk plomonlila färg som vi ska ha, super snygg och kostar bara 129:- för 2,5 L. Vi vill måla nogat på några väggar i vardagsrummet men det ska vi vänta med tills vi har köpt bokhyllan på IKEA. Kliar i fingrarna =)
Ska ringa Jennie och se om hon har tid och lust att åka med in till stan i morgon. Hon är super bra på att ge tips och råd om inredning och allt sådant!
Nu ska jag kila, ha det fint!

//Karolin


Vicky

Har inte gjort så mycket idag. Städat lite år mamma och passat Vicky. Om några timmar ska jag och pappa åka in till malmö med Vickey, dom ska ta bort stygnen på henne. Jag är lite smått nervös över att jag ska behöva följa med Vicky in och inte pappa. Pappa är lite känslig och klarar inte riktigt av att se sår och sådant. Men hur ska jag klara det, lika mesig som min far. Nej jag ska bita ihop för pappas skull och hoppas på att Vickey mår bra så det inte stött till några fler äckliga sjukdommar!
Ikväll vet jag inte hur det blir. Är sugen på att gå på Kingsan då det spelar ett super bra band där och att jag gärna umgås lite med Zawa & Stina. Men har inte hört än avd Anders har lust med.
Imorgon vill jag åka till IKEA, vi fick ett pressentkort där när vi fyllde år. Men vi får se om tiden räcker till. I morgon kväll ska vi ut till Brogård. Det blir god matt och massage för min del och massa sport föt Anders så alla blir nöjda =)
På måndag ska jag börja söka jobb lite mer seriöst, måste fixa en inkomst! Får en lön i september men sen är det slut på pengarna, och jag vet inte om jag får stämpla än heller.
Hoppas alla får en trevlig helg!

//Karolin

P.s
Har ni en mörk långhårig hankatt till salu så säg till!


Bröstcanser

Våran underbara Cairnterrier Vicky har fått bröstcanser. Hon var in förra måndagen och blev opererad. Tycker jätte synd om henne, 14år och ska behöva opereras. Det var inget hon hade ont av eller led av så jag förstår inte ens hur vetrinären kunde föreslå en peration?! Men nu börjar hon må bättre och vi hoppas att hon ska repa sig och leva gott ett tag till!

I måndags fick vi nycklarna till våran nya lägenhet =) Hur kul som helst. Så nu har vi varit där och torkat alla fönster och rensat undan all indredning utan de allra största möblerna. Vaktmästaren skulle komma en dag och köra bort dom. Jag tror vi kommer trivas super bra där. Kanske inte blir så kul att cykla in till stan i vinter men det ska nog gå det med!
Idag är Anders i väg och jobbar med pappa. Anders har varit orolig hela natten, så jag hoppas det går riktigt bra för honom. Skönt att han får jobba lite också!
Jag har legat lågt med att söka jobb. Vill ha lite semester nu och bara dona i lägenheten, men jag ska ta tag i det snart! Ska ringa sjukhuset, men min magkänsla säger att jag inte kommer få något jobb.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka till Jennie =)
Ha en bra dag!

//Karolin



Vicky.

Julklapp

Ja då har jag fått uppleva min julklapp jag fick av Anders och familjen Kax- Ågren. Kan meddela att det var den bästa dagen och kvällen i mitt liv. Har nog aldrig haft en så perfekt dag som den 22/8-09!
Dagen började med regn och åter regn. Det var inte för än en bit efter Gävle som det började klarna upp, och när vi närmade oss Sthlm började solen slå sig fram. Vi checkade in oss på värsta feta hotellet (enligt mig som aldrig bott på hotell i sverige) Sergel Plaza, hur fett låter liksom inte det! Efter att jag upptäckt massa coola saker på hotellrummet så som en hårfön och vikt toalettpapper och massa andra töntiga saker gjorde vi i ordning oss för att möta Zawa & Martin på Sergelstorg (Haha fatta, sergels torg). Vi gick en sväng i gamla stan och tittade på en del trevliga saker, sen gick vi till en Irländsk pub där vi drack gott och åt hur god mat som helst. Efter detta åkte vi tunnelbana :p ut till Stadion. Så fint väder som det var denna dag har det nog inte varit på hela sommaren i Mora! Förbandet var riktigt bra men jag kommer inte ihåg vad dom hette men dom påminde lite Moressy, deras förkortning var WL. Sen kom COLDPLAY =) Det var så sjukt overkligt och helt underbart bra! Jag bara skrek och sjöng och dansa och klappa, jag var helt tokig!! Det var helt perfekt, så nu vet jag inte vad Anders ska ge mig i julklapp detta året för att toppa detta!! Dock var det lite synd att Anders inte tycker om Coldplay lika mycke som jag, men han tyckte konserten var fet ändå =) En underbar dag & Kväll. Efter konserten åkte vi tunnelbana igen =) in till centrum. Alla ville ta en öl utom jag för jag hade natruligtvis tjejproblem. Men det blev en öl på något sliskigt hak. Nöjda och belåtna fast en aning hungriga gick vi hem till Sergel Plaza och tog med oss var sin sallad och dricka upp på rummet och hoppade ner i sängen och åt nattmat :)
Pannkakor blev det till frukos =) Tror igentligen att dom var till för barnen men man måste ju passa på liksom! Det var synd att det bara blev en natt på hotellet för jag gillade den lyxiga känslan :p Ja jag gillar väl all lyx!

EN HELT UNDERBAR & PERFEKT JULKLAPP!!

//Karolin






















.............................................................................................................................

Upprörd! Förstår inte ens varför Mora kommun har en vikariepol när det inte ens finns vikarier som kan jobba?! Står dom uppskriva på inrigningslistan så kan dom ändå inte jobba. Usch vad less jag blir. Så nu hinner jag inte packa ihopa mina saker och jag kan inte vara med på middagen i kväll. Nä mitt liv är bara så underbart. Tur att Anders har det så jävla bra som kan lägga upp fötterna på bordet och bara njuta! Nu väntar jag svar från en tjej, om hon kan hoppa in och jobba min natt. Men med min tur lutar det nog åt att jag får gå till jobbet! (som jag trodde, hon ringde nyss och tackade nej).
Nu är jag nära ett sammanbrott!!!!!!!!


Lata dagar

Nu är det bara två dagar kvar i Mora. Ska försöka fixa så vi alla kan äta middag ihopa i morgon. Vill ju samla alla och ha trevligt en sista kväll =)
Har jobbat natten, en riktigt jobbig natt. Dom ringer och ringer men vill inget. Dementa tanter som är helt väck i knoppen. Jag är ganska less nu. Men hoppas på en vecka ledigt nu =)
Har frågat Sara om hon vill hoppa in och jobba i natt för mig så jag slipper stressa med allt i morgon. Men vi får se hur det blir.
Svärfars hus har blivit invaderat av blommflugor. Har försökt utrota dom men de är sega!
Nu msåte jag göra något, kan inte bara sitta här och ha det bra!

//Karolin


Stenshuvud

Strypta Tomater

Nu vill jag bara hem hem hem hem hem! Kan inte tänka på något annat än hem hem hem hem! Inte för att jag vet om något kommer bli bättre för att jag får komma hem, men jag vill ändå hem.
Hopplösheten är väl total för att man ska behöva börja om igen. Nu ska vi ju flytta också och det är det värsta jag vet! Jag ska även behöva fixa mig ett jobb, fast jag sprungit så snabbt in i väggen jag bara har orkat! Eller kanske ska jag plugga? Nej inte orkar jag plugga, det var bara en dum tanke som kom farande. Fast sedan jag sluta röka känns inget omöjligt. Skulle kunna tänka mig att läsa till något som kräver mycket träning och motion, det skulle gjort mig gott. Vad coolt om man kunde bli idrottstränare =)  brandman ell polis. Nu orkar man motionera mera när man inte förstör lungorna längre. Nu är det bara latheten som sätter stopp för en!
Just nu är det jag som är mannen i förhållandet och tjänar pengar. Till hösten skulle Anders hemskt gärna få tjäna storkovan så jag kunnde få vara lite ledig =) Drömma får man faktiskt!

Klockan är tjugo i fyra och jag bara sitter här och väntar på att få börja jobba kl nio. Försökte sova en stund men då var de några barn som tvunget skulle spela bandy utanför fönstret. Och jag blir ju en hemsk människa om jag inte får sova ordentligt. Just nu är jag avskyvärd, spottar och fräser!
Kanske ska göra ett nytt försök, men tror Anders kommer hem när som helts från sin joggingrunda. Så jag får nog hålla mig vaken ett tag till.



Det är inte ofta denna hund ligger så här och njuter av livet! Jag fick för mig att jag skulle försöka trötta ut honom med mycket motion. Så jag tog honom och gick sex kilometer, ja vi sprang en bra bit också! Hunden börjar flås lite men jag håller på att dö! När jag släppte av honom hemma märktes det inte ens på honom att han hade varit ute och motionerat. *Grr* Blir smått frustrerad! Men nu hade Kenny provat att cykla med honom och det hade tydligen gått jätte bra. Så där är nog den nya motionsformen som kanske kan trötta ut denna draghund Huskie! Men vist är han söt när han sover!!!!

//Karolin

Sista helgen.

Jag skulle vilja skriva om hur fantastiskt roligt jag hade det igår men det kan jag inte. Det var tjejkväll ute i Läde hos Linda i går. Den sista festen innan jag drog hem till Skåne igen.
Jag och veronica har inte umgåts på hela sommaren. Vi har festat två kvällar och jobbat en natt ihop, det är vad vi har gjort tillsammans.
Jag som i stort sett tacka ja till jobb i Mora för att vi skulle kunna umgås hela sommaren men så har det inte blivit, ja det var naturligtvis för att Anders ville vara med sin familj också men mest för att jag sakna Vera så mycke!
Men igår fick jag en kniv i hjärtat, jag är annars en ganska kall människa som inte bryr mig men igår gjorde det så jävla ont. Fick verkligen kämpa för att tårarna inte skulle börja rinna. Jag kan bara inte förstå hur man kan säga så till sin "vän"?!
Snart är sommaren snart slut och den blev allt annat än vad jag hade hoppats på. Nu vill jag bara komma hem till mitt hem. Jag och Anders har bott lite överallt och våra saker ligger utspridda över hela mora känns det som. Jag har varit en idiot som feströkat, hur jag en skunde sjunka så lågt och sätta en sån där canser pinne i munnen. Vem fan vill dö i lungcanser, KOL eller någon annan relaterad röksjukdom?!
Nu blir det träning och motion i stället för ciggen, jag ska verkligen lyckas bli hälsosam och jag vet Anders kommer stötta mig hela vägen! Anders är nog det enda jag behöver, han är min vän, min sambo och MIN KÄRLEK!

Jobb blir det ikväll också, ska jobba med Johanna. En ap skön person. Hon är verkligen full av glädje! =) Sen är jag ledig Mån, Tis och så går jag på Onsdag kväll. Mina två sista nätter sen är det slut på idiotiska beslut.
Hoppas det är god mat på jobbet och att det råkar bli lite över =)
Hade en tanke om att jag skulle kunna flörta till mig en Söndags pizza av Anders, men han åt pizza med Kenny & Angelica igår så jag får nog ändra mina planer.

Over and OUT.

//Karolin






 


1900..

Det är så många kalorier jag har lyckats förbränt idag. För en gångs skull har jag varit duktig och motionerat. Det blev 4 mils cykling till Risa och hem igen. Sen kom Kenny och lämnade Huskie så jag tog med honom på 5 km power walk, men inte blev han trött av det. Nej han verka tycka det var en dans på rosor och jag blev bara frustrerad av att han aldrig blir utmattad. Jag hade kunnat gått längre med honom men myggen är väldigt agressiva just nu. När vi svängde av mot Åmåsäng fick vi börja springa för det var ta mig fan mygg överallt, och så fort vi saktade ner satt dom på oss.
Det har varit väldigt skönt att motionera, känner mig mindre irriterad då. Finns liksom ingen energi över till det. Jag och Anders åt världens godaste lunch, grillad kykling med sallad & fetaostsås. Gudomligt gott måste jag säga!
Kvällen har vi spenderat i soffan tillsammans, hur mysigt som helst. Anders är lite mör efter att ha sprungit 13km på 1h5min. Han köpte nya skor när vi var i BLG i Tisdags. Ett par gul/guldiga Nike blev det, super snygga!!!
Jag passade på att shoppa loss på Gina och Veromoda :)
Me love kläder =)
Imorgon ska jag jobba kväll på Gläntan "Uppe" en avdelning jag bara haft på natten så det kanske kan bli spännande. Jag är inte allt för road av att jobba men Anders har peppat mig nu så jag ska klara dom här sista passen jag har på Spanskgården.
Vi har alle fall bestämt oss för att inte sälja Coldplay biljetterna. Så nu har jag faktiskt börjat längta lite. Ska bli grymt lyxigt att få bo på hotell =)
På Lördagen ska vi nog sammanstråla med Zawa & Martin för att äta något gott och häva någon öl. Hoppas och tror det kommer bli super trevligt! Sen är vi snart tillbaka i Skåne igen. Ännu en gång ska vi flytta, hoppas det kommer bli super bra annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag trivs superbra med lägenheten vi har nu men jag står inte ut med grannarna och det ska bli sjukt skönt med en trädgård måste jag säga. Det blir lite mer som att bo i hus. Våra nya grannar bor en bit ifrån oss och den närmaste grannen är en loppis lada som har öppet en lördag i månaden + Öjas idrottsplats.
Lite barn som sparkar boll är inget som stör mig, liksom fel sida huset. Synd bara att det lider mot vinter och vi antagligen inte kommer få en fin höst så vi kan nyttja trädgården, men jag hoppas på att hinna med inflyttningskalas. Bara något litet liksom. Var längesedan man träffades vi gamla vänner. Tråkigt nog så blir det en liten spricka imellan oss nu när alla har skaffat stadiga partners och jag som flyttade till Mora och stannade där i typ 3år. Jag saknar tiden vi hade tillsammans och hoppas på att vi kan komma närmare varandra igen på något vis. Det är min dröm!
Inte bara att festerna ska sammanfoga oss också våra familjeliv och våran vänskap.
Stina & Zawa har alltid funnits där, ja många andra också. Anne-li har jag inte pratat med på sjukt länge, kanske sex månader. Nu ska jag sluta babbla om gammalt stoff.




Köpte denna klänningen på Veromoda i BLG.
Me LOVE!!
Tack Anders ;)

//Karolin


En dag på sjön

Idag sov jag endast till till halv ett. Anders förde ett samtal med sin basröst och naturligtvis vaknar Karolin av detta. Jag är alldeles för lättväckt!
Jocke & Ninni kom förbi på eftermiddags fika och efter det åkte vi ut på sjön. Det var ap längesedan jag åkte båt. Anders åkte vattenskidor, jag blev verkligen imponerad av honom! Han var sjukt bra och hoppade till och med över vågorna. Jocke prövade också men det gick inte lika bra, vi skyller på att det var första gången. Jag hoppade i och plaskade lite men det var otäckt att inte se botten, men ganska skönt ändå.
Jag hoppas på änu bättre väder i morgon så jag kan sola och ha det skönt.

Ikväll var vi bjudna på kräftskiva ute i Vattnäs, Anders är på väg dit nu men jag hinner inte för jag börjar jobba om några timmar. Min andra natt, hoppas den går lika fort som den första. Men så länge man får sova lite så gor det nog bra, är ju ledig ända tills fredag eftermiddag sen =)
Får se om vi har råd att göra någon utflykt i veckan.
Nu ska jag äta "middag" som består av två rostade mackor. Hoppas på jag kan nalla lite mat på jobbet sen för jag glömde helt bort att handla käk nere på stan. Ska hinna sova en stund också.

Ha en fin lördags natt!

//Karolin

Jag & Flisan 08

Natt

Ska strax hoppa in i duschen för att sedan cykla till jobbet. Ska jobba med Sara hela helgen, så det kommer bli super bra! Idag har vi inte gjort allt för mycke. Fikade lite med pappa Lasse & Lena, Ninni & busen Theo. Theo är den coolaste ungen jag vet =)
Sen åkte vi upp till Risa. Rastade hundar och tog en sväng i skogen för att hitta svamp men det var lönlöst. Åt lite middag med svärmor och for sedan ner till Mora igen. Så nu sitter jag här i soffan och bloggar.
Imorgon ska vi äta gemensam middag ute i Vattnäs hos familjen Kax- Ågren. Det blir säkert trevligt, synd bara man ska jobba.

På måndag har jag fått för mig att jag ska försöka fixa allting in för hösten. Det betyder att jag ska försöka hjälpa Anders hitta ett jobb, för jag orkar inte oroa mig mer över denna hemska ekonomin vi har just nu. Jag är glad om vi kan betala hyran och kanske teleräkningen!
Nej nu ska jag inte tänka mer på det idag. Over and out!!!

//Karolin


Me @ work.

Augusti

Nu har jag fått vara ledig en hel dag. Skönt var det! Vi Har hunnit med att flytta hem till Anders pappa då det inte går sova uppe i Risa längre. Valparna är så stora och lever loppan nu så det är aldrig en lugn stund. Men nu känner jag mig nästan helt utsövd, men vi ska vara här tills månad då jag går av jobbet kl sju på morgonen.
Igår for vi till Orsa för att sola och bada. Det var en underbar dag, solen sken som aldrig förr och det var riktigt härligt varmt!
På kvällen åkte hela familjen ner till glassbaren och mummsade i oss glass, men när jag nästan hade ätit upp glassen ser jag till höger att dom strax ska börja med friskis & svettis. Jag fick nästan dåligt samvete då jag gått upp väldigt mycke i vikt den sista tiden, så vi åkte hem. Jag kommer nog aldrig bli nöjd med mig själv, så hade det nog kvittat om jag gick ner tjugo kilo!
Resten av kvällen var ganska meningslös och tråkig.

Idag sov jag till kl elva, hur underbart skönt som helst. Ska jobba natt hela långa helgen så jag fick faktiskt lov att sova så länge idag :)
Idag är det inte lika fint väder som igår men det regnar allefall inte! Vet inte mer vad dagen kommer bjuda på. Ska nog klippa Anders och springa en sväng. Skulle också vilja komma ut i skogen lite med det verkar inte vara någon som vill följa med mig och vågar inte själv. Antingen kommer jag bli uppäten av en björn eller kommer jag gå vilse.
Jag hoppas det blir en riktigt bra helg på jobbet. I torsdags natt höll dom på att larma ihjäl mig. Klarar inte riktigt med dementa människor. Jag har ju inte heller valt att jobba med dom då dom igentligen ska vara på Emmagården, men där är det fullt och då tar Spanskgården gladeligen emot dom. Så det är bara att bita ihopa.

Dagens minus: Ystadbostäder har semester till 17 augusti och vi ville bli av med lyan tidigare. Nu verkar inte det hända eftersom dom har semester och inte skaffat sig sommarvikarier som resten av sverige!
Vi är nästan lite desperata att bli av med lägenhten till den 3 september.

Nu ska jag svira om!

//Karolin


R.E.S.P.E.C.T

Har jobbat två nätter, ska jobba en till sen är jag ledig en natt och efter det jobbar jag tre nätter till. Mitt liv är kaos! Älskar att jobba natt men får man inte sova på dagarna blir tillvaron lätt ett helvete. Just nu är jag bara arg och sur för det är så här lite sömn påverkar mig.
Jag vaknade kvart i elva i dag. Det blev sammanlagt tre timmar och femtonminuter sömn. Hoppas jag klarar av natten. Har försökt hittat andra ställen jag kan sova på men lika lönlöst som att tro man ska vinna på lotto. Men jag ska verkligen bita ihopa mina käkar allt vad jag kan och tänka att det bara är tte veckor kvar. TRE VECKOR, MIN SÄNG!!!
När jag blir rik ska jag bygga mig mitt drömhus mitt ute ingenstanns, där ska jag finna ro!

Jag förstår inte hur jag kunde vara så idiotiskt dum att sluta på Lasarettet i Ystad! Det gnager i mig hela tiden, det enda jag tänker på för tillfället.
Får jag inte komma tillbaka till hösten så går jag under. Hädanefter ska jag göra saker för min egen skull och inte för någon annans, men jag verkar aldrig lära mig ändå!

I helgen bodde vi i Anders systers hus ute i Vattnäs. Måste nog säga att det har varit dom bästa dagarna denna sommaren. Super fint hus, vackert läge och bara lugnt och skönt. Längtar mer än någonsin tills jag får mig ett eget hus! Det kommer dröja men jag längtar. Vi var till hagen för att drinka lite sen drog vi ner på Mora festivalen som verkar vara årets happening. Alla blir helt tokiga så fort det händer något i "stan". Jag bojkotta öltältet och åkte en karusell i stället. Anders och Kenny åkte radiobilarna, pojkarna behövde leka av sig lite. Efter det blev vi hungriga, tar ju på krafterna att roa sig. Langosen hade stängt, personlig konkurs hörde jag något om? Så vi for upp till MC och åt de hetaste pommesen ever. Jag var så chockad att maten var så varm på MC så jag tänkte "låt maten tysta munn". Efter det åkte jag och Anders hem till vattnäs och lekte massa lekar. En underbar dag, kväll och natt!

Söndags morgon han jag inte med, vaknade kl två så eftermiddagen blev till att tvätta undan lite tvätt åt familjen Kax- Ågren. Kenny & Angelica hämta upp oss vid tre för att käka pizza. Jag beställde en älg pizza som jag och Huskie delade på. Den var sjukt god och colan var ännu godare. Ibland är "äckel" mat riktigt gott! Efter att vi hade krängt  massa pizza tog vi cyklarna och for hem. Jag hann endast hänga lite tvätt och ta en snabb dusch sen var det dax att hoppa in och jobba lite extra. Det blev hemtjänstens Nattpatrull. Åå gissa vem jag fick jobba med :p ?! Jo Veronica :) Jag tyckte vi hade en ganska bra natt. Fick lite ny isperation att jobba men ja den försvann så fort jag kom hem och änu en gång inte fick sova speciellt mycke.
Har varit en riktigt dålig sommar det här. Ingen sömn, ingen sol, ingen värme nä ingenting!

Nu ska jag fortsätta bara ligga här tills det är dax att cykla ner till jobbet.

//Karolin


RSS 2.0