Grays

Jag har nyss sett Grays. Jag älskar Grays, helt klart den bästa serien för tillfället!!! Jag är en nörd, en trogen tittare!! Jag blev lite arg, frustrerad och kände enorm tomhet efter kvällens avsnitt. Varför vet jag inte men jag blev tom. Kanske för att jag ser allt detta i mitt jobb, kanske för att jag tycker fruktansvärt synd om människor som får cancer. jag tycker verkligen cancer är det värsta som kan hända en människa. Ja KOL är inte heller en trevlig sjukdom men cancer påverkar mig mer. Cancer är som en parasit, den äter upp dig. Vist kan man bli botad. Du kan gå på cytostatika, en bromsmedicin eller kan du bli strålad eller kombinera olika metoder för att bota eller bromsa. Oftast blir man väldigt sjuk av dessa metoder. Fy vad jag blir upprörd! Fick plötslig huvudvärk :s
Idag har jag verkligen ansträngt mig för att vara pigg. Jag tog en promenad innan jag åkte in till stan för att fika med Zarah & Martin. När jag kom hem satte jag genast igång med att plantera dom sista blommorna, jag hängde tvätt, la i ny tvätt i maskinen, diskade, röjde inne på toa ja jag höll igång. Höstmörkret påverkar mig verkligen negativt och jag blir allt tröttare för varje dag som går. Men jag ska verkligen anstränga mig för att inte gräva ner mig totalt i höstträsket. Jag vill vara pigg och glad. Hädanefter blir det mycke motion och mindre sunki mat! Jag vill inte känna mig som en degklump utan lätt som en fjäder. Kroppen kommer verkligen igång av en promenad och man blir en aning piggare. Imorgon blir det en lång promenad och Coldplay ska följa med som dom alltid gör, en trogen vän!
Jag ska börja på yoga. Ja de ska jag fan i mig göra!! Yoga för hela slanten.

Snart ska jag bli heltids arbetslös om jag inte lyckas hitta mig ett jobb. Mina fyllnadsdagar på a-kassan är anrt slut och då måste man vara arbetslös hela jävla månaden för att få ut pengar. Hur kul är det då? Jag förstår inte hur folk klarar av att bara gå hemma och inte jobba?!! Jag kommer bli helt galen. varför ska det vara så svårt att få ett fast jobb innom vården? Jag har varit timaställd i sex år, I SEX ÅR!!!! Just nu känns det hopplöst. Hoppas det kan dyka upp ett fast jobb ell ett vik allefall. Bara jag får jobba!
Jag skulle gärna vilja bilda familj men vem har råd med det när man inte har ett jobb?! Det finnr inte så mycke pengar att spara undan heller. Det är så mycke vi vill göra tex så älskar vi att resa men det går inte för det finns inga pengar till det just nu. Vi skulle hemskt gärna skaffa en ny bil även om golfen går fram åt. Ett hus hade verkligen varit en dröm men way to expensive. Jag vill veta hemligheten bakom ekonomisk framgång eller hur man bär sig åt att vina storkovan på lotto!!

Men nu ska jag försöka lugna ner mig och sluta tänka på alla bekymmer och njuta av livet. Snart kommer Anders familj och det ser vi verkligen fram imot!! På fredag ska Anders och min familj äta taco tillsammans här. Det ska bli så himla kul att nästan ha lyckats samla alla, det är bara mina två systrar Ulrika & Görrel som fattas!
Hoppas alla haft en super onsdag för det har jag!
//Karolin


Slim

Idag är smärtorna lite mer under kontroll. Jag verkligen avskyr denna veckan i månaden *blä* Det är lite jobbigt när inte värktabletterna hjälper!!
Idag ska jag träffa Zarah. Vi ska bege oss ner på stan och ta en fika. Det blir nog Snuggles som vanligt. Så nu har jag skippat frullen för att ta den på fiket. Kan inte äta hur mycke som helst. Jag har bestämta mig för att det får vara slut med allt ätande. Är jävligt trött på att vara tjock. Så mitt mål får bli till beach 2010. Det är ganska rimligt! Det känns bara äckligt när man tar på sig kläderna och inget sitter bra. Blä! Inte för att jag någonsin har varit speciellt smal, men jag vill inte känna mig som en klump och det gör jag nu! Så nu ska det minsann börja tränas. Igår gick jag faktiskt en mini runda trort mina smärtor. Dom ynka km jag gick kanske inte gjorde någon betydelse men det var skönt!
Och det sägs att det är svårare att bli gravid om man är överviktig. Ja igentligen finns det väl inget positivt med att vara tjock, jag kan då inte komma på något bra med det!
Jag längtar efter min Vera. Det känns som ett måste att åka upp i slutet av november!! Att jag åker upp för att umgås med henne och inget annat liksom!
Nu ska jag hoppa in i duschen, så blir det fika sen. Ska nog ha mina nya skor på mig *wie* =)
//Karolin


Kvinnliga smärtor!

Ihelgen har vi varit hos min syster i Stenkullen, några mil utanför Göteborg. Det har varit riktigt trevligt. Wille som är 1 år är helt besatt i bilar ja faktiskt i allt som har en motor. Han är hur söt som helst. Det var mest Wille och Lollo som jag träffa för Alvin är ju tånåring och vill bara köra sin moppe och hänga med sina polare. Så Alvin träffa jag i ca 20 minuter sammanlagt.
I Lördags åkte jag och Anders in till stan och gick i nordstan. Det blev lite för mycke av det goda för oss båda två så efter tre- fyra timmar åkte vi tillbaka till syster. Det blev Lördagsmys med barnen =)
På söndagen stanna vi tills tre tiden. Vi åt indisk mat innan vi åkte. Det var ganska gott men ingen favorit. Borta bra men hemma bäst.
Igår var jag inne och jobbade kväll. Idag fick jag efter mycke om och men sjuka mig pga kvinnliga smörtor. Ja jag har så ont så jag tycker synd om mig själv. Jag lyckades ta mig bort till mammas jobb och hämta lite blommor och åka in en snabbis och handla mat då det ekadde i kylskåpet. Anders är också dålig, han har nog fått en släng av förkylningen som går. Nu ligger vi båda nerbäddade i soffan. Jag ska snart laga lite mat för det kvittar om jag hade brytit benet så är det mest synd om Anders :p
Just nu titta solen fram. Har inte sett den på jag vet inte hur länge. Jag saknar ljuset!! Ikväll ska vi titta på film som vi hyrde förra veckan. Tycker det är kanon att hyra tre filmer så har man dom i en vecka. På fredags natt dyker Anders familj upp. Tycker lite synd om dom som ska behöva åka så långt mitt i natten. Men det ska bli super kul att ha dom här även om det bara blir för några dagar. Vi ska äntligen få träffa lille Fabian =)

Nej nu ska jag passa upp på min lilla sjukling ;)
//Karolin


Egoist!!

Som Anna Anka säger: Det är egoistiskt att vara överviktigt. Ja då får jag vara egoistisk för det finns 0 motivation till att göra något åt det. Har funderat och tänkt att jag ska bli så jävla smal å dittan å dattan. Men skärp dig Karolin! Vem årkar bry sig om några ynka kg?! Inte jag!! Jag är inte så överviktig att jag inte kan röra mig och jag är inte sjukligt fet! Jag kommer i all framtid vägra läsa blaskor, orka se alla pinnsamala brudar där benen pekar rätt ut lite varstanns! Tycker synd om de flickor som verkligen vill uppfylla skönhetsidealet :( En aning för smalt för min smak. Tycker inte det är fint. Men en sund och tränad kropp är något helt annat. Det är en snugg kropp. En kropp som jag aldrig kommer få bära.
Jag förstår inte heller vad jag gör uppe så här tidigt. Anders prasslade i köket innan och jag som är så lättväckt vakna naturligtvis och nu har jag lite bekymmer att somna om!
Jag har haft två kämpiga kvällar på jobbet. Har mått riktigt konstigt. Ett tag var jag så trött så jag kunde inte hålla ögonen öppna. Min blick flackar och jag kan inte riktigt fokusera. Detta är mycke märkligt, känns super konstigt. Men jag hoppas det går över snart. Såg på Aftonbladets hemsida att man skulle rapportera alla biverkningar man kände av, så ska fixa det idag!
Jag ångrar att jag tog vaccinet, sen är det upp till var och en och jag ska inte predika om att folk borde skita i vaccinen. Nej det kan säkert vara till någon nytta men jag hade säkert klara mig hur bra som helst utan! Det verkara vara en hel del som fått biverkningar och blivit dålig. Jag ska då inte ta en ny spruta även om det hade gett mig ett längre skydd. Hatar att må dåligt och inte känna igen mig själv! Otäckt!!!

Till helgen kanske vi ska åka upp till GB till stora syster och barnen. Var ett tag sedan man träffa dom. Det är inte bestämt än, mamma viste inte om hon kunde låna ut bilen och vi vägrara köra golfen så långt. Skulle något hända med bilen kan vi inte själva fixa med den. Men mammas volvo går som ett spjut, eller jag allefall bättre än våran skrothög =)

Idag ska Anders få besked från Draka om han får vara kvar *håller tummarna* Så jag hoppas att Anders kommer hem med ett positivt besked sen vid två tiden =)
Igår när jag kom hem från jobbet (ca 21.20) då sjunger Anders som aldrig förr. När jag kommer in står han mitt i vardagsrummet och hoppar och sjunger Mora ik ramsor. Ja min Anders är helt underbar. Mora spöa Leksand med 4-1 på bortaplan. Jag är väl inte så intresserad men kul att komma hem till en överlycklig sambo =)

Nu ska jag koka lite te, sen ska jag kanske somna om =)
Hoppas alla får en kanon dag!!!
//Karolin


Segare än segast!

Funderar på om det är lagligt att vara så trött som jag är?! Är det höstmörkrets fel eller är det en biverkning av vaccinet? Jag blir lite små irriterad över min trötthet faktiskt.
I dag väckte jobbet mig. Ja det var väl liksa bra annars hade jag säkert sovit hur länge som helst. Glad blev jag allefall. Fick tre kväller på rad. Hur skönt som helst, då vet jag att det trillar in en ganska bra lön i november, Lovely!!
Det får gärna dyka upp ett litet pass till helgen också. Nästa helg kan jag inte tacka ja till jobb för jag vill vara med familjen Kax nu när dom äntligen kommer ner. Ja det ska bli grymt kul!!
Just nu ligger jag i sängen och försöker fördriva tiden genom att surfa runder på datorn. Ska ta bussen in till stan kl halv två. Lite drygt att vänta på att få gå till jobbet. Anders har fått jobb tills torsdag, bättre än inget. På torsdag ska dom ha möte på Draka kabel och se om Anders ska vara kvar. *hoppas, hoppas*!!
Jag har gjort en vettig sak idag och det var att ringa vaktmästaren. Börjar bli lite jobbigt att knappt kunna duscha. Men han lova att komma i morgon och kolla på det. Så förhoppningsvis slipper jag tvätta håret i diskhon från och med i morgon.
Hoppas alla får en riktigt bra dag!
//Karolin


svårt!

Ja idag var jag på VC. Den läkaren som jag skulle ha var ledig så jag fick en annan istället. Jag brydde mig inte så mycke så länge dom hjälpte med! Men det visade sig att kvinnan pratade väldigt dålig svenska och jag förstod ungefär vart tredje ord hon sa. Jag kände mig helt utelämnad och jag vet inte ens om det var något fel på mig. Så redan där började min dag gå fel!
Jag blir lite känslig den veckan i månaden! När jag kom hem bakade jag mer muffinas för att tänka på något annat och inte heller dom var på min sida. Dom blev inte så bra som sist! Alla kan vi misslyckas med baket!
Sen for vi upp till syster på en kopp kaffe.
Ja jag reta väl upp mig ännu mer där. Men ja inget jag nämner i min blogg! När vi kom hem igen var jag så irriterad och upprörd att jag hade ap ont i huvudet. Fick ringa Veronica och prata av mig lite. Skönt att ha någon man verkligen kan prata med och som förstår en!!
Sen är jag lite irriterad på en vän (person A). Jag vet inte vad jag som vän har för rättigheter och säga vad jag tycker och tänker om vissa saker. Men det liksom bubblar innom mig när jag tänker på det här! Som jag sakt innan så tror jag att suntförnuft inte existerar längre! Vad har jag för ansvar jänt imot mina vänner? Jag måste väl ha rätt att säga min åsikt ell?!
Jag grubblar mycke på det här! Jag ska försöka ta tag i detta känsliga problemet en vacker dag när solen skiner. men nu ska jag glo lite på tv.
God natt!
//Karolin


Få loss tummen!!!

Igår kom Zawa på kaffe besök och jag tyckte vi skulle ha något gott till kaffet så jag bakade kladdmuffins. Hur gott som helst!! Anders åt också som en tok. Ska baka fler i kväll, tänkte jag skulle ha ett litet lager i frysen tills Anders familj ska komma ner. Jag fick inte så mycke gjort igår. Två maskiner tvätt och lite disk det var nog allt jag gjorde. Ibland är man en aning för lat!
Idag vaknade jag betydligt tidigare än igår. Hade ställt klockan på åtta men klev ur sängen vid nio. Svårt att ha en fast dyngsrythm när man inte har ett jobb att gå till. Men om en stund ska jag cykla in till stan. Har en tid på VC och sen ska jag besöka avdelningen för att fylla i min timlista. Glömmer alltid göra det efter avslutat pass + att jag ska charma maggan lite så hon ger mig jobb :p
Sen händer det inte mycke mer idag. Funderar på att hälsa på syster. Var ett bra tag sedan vi sågs. Nu måste jag försöka fixa till mig.
Hoppas ni får en kanon måndag!! Glöm inte det som är viktigt i livet och ta tag i saker ni skutit upp!!!

//Karolin


Sjukan

Idag har jag fått jobba lite. Jag jobbade ihop med Jenny, hon som skolade in mig. Hur kul som helst, har inte träffat henne sen innan sommaren. Så det blev en riktigt rolig kväll på jobbte. Vid halv nio fick jag gå hem, fanns inget mer för mig att göra. Skönt att få lite kväll med Anders =)
Denna Lördag har jag varit ganska lat. Vaknade inte för ens kl elva och jag började jobba kl ett så hann inte göra så mycke innan det var dax att sticka till jobbet.
Imorgon kommer Zawa hit på lite fika så jag ska baka något smaskigt till oss! Vi hinner inte ses så mycke nu för tiden för hon pluggar i Malmö och har sin pojkvän boende i Helsingborg på vardagarna och jag jobbar. Men det är mycke trevligt att vi lyckats boka in en kaffestund imorgon =)
Ska försöka fixa det sista i garderoben imorgon också och plocka undan partytältet för säsongen. Ska även plantera lite daggkopor som jag fick av Rosa. Det kommer bli så fint på baksidan till nästa sommar. Tror inte vi kan bo så mycke bättre än vad vi gör nu!
Öja FF ska asfaltera vägen utanför, det kommer bli toppen bra. Detta är en ganska trafikerad väg med tanke på alla som har sin fotbollsträning här.
På måndag ska jag åka in en sväng till stan. Har en tid bokad hos doktorn och sen måste jag fylla i min lönelapp som jag alltid glömmer göra. Ja jag får försöka ragga lite jobb också =)
Nu är det bara två veckor kvar tills Anders familj kommer ner. Längtar som en tok=) Tycker det är ganska tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Man kan inte vara med så mycke som man vill!! Men Anders tjatar ofta på sina systrar att dom ska flytta ner. Lina verkar inte så svårflörtad då hon bott i skåne en gång tidigare. Men skulle alla flytta hit hade vi inte haft en anledning att åka upp direkt, förutom vännerna, dom få som finns kvar!
Nu ska jag kramas lite med min Anders =)
//Karolin


Fika

Idag kom Jennie förbi på fika. Alltid lika kul att träffas och få prata lite skit =) Vi tycker väldigt lika om mycke så vi har massor att disskutera! Det blev en del vilda argument och upprörda känslor men skön var det! Seåkte hon kl tre, skulle hämta sigge på dagis. Efter det satte jag igång och städa. Putsade duschdörrarna så dom ser ut som nya ;) och några maskiner tvätt blev det också. Slängde en hel del saker som bara har legat och skräpat här i huset. Så skönt att göra sig av med "skit"!!
Sen har jag lyssnat massor på musik, det ränsar själen lite. Iblan är det skönt när Anders jobbar kväll så jag får lite egen tid. Det kan vi alla behöva ibland!
Imorgon ska vi åka ut till Brogård. Det var ett tag sedan vi var där ute. Så i morgon blir det Tacco och lite fotmassage =)
På lördag ska jag jobba kväll, längtar faktiskt lite!! Skönt att få tjäna lite pengar. anders har fått jobb tills på tisdag sen skulle dom ha möte och se om dom behövde Anders mer. Hoppas verkligen han får jobb året ut, hade varit kanon skönt!!

Nu blir det lite tv, sen kudden!!
//Karolin


Promenad

Har nyss varit ute på en blåsig promenad med Coldplay i öronen. Helt underbart!! Ska baka en kladdkaka snart och hoppa ner i soffan och titta lite på tv. Det är skönt att få vara lite själv ibland, det behöver man verkligen. Det händer inte så mycke just nu. Är ledig i tre dagar sen jobbar jag kväll på lördag. Sen har jag inte fått något mer jobb. Hoppas verkligen dom ringer in mig mer. A-kassan har bara beviljatt mig att stämpla upp 16 timmar i veckan. Hur lite som helst! Så jag behöver verkligen jobba massor!!
Om två veckor drygt kommer familjen Kax ner med full styrka. Det längtar jag efter. Ska bli super kul att ha alla barn här =) Anders saknar ju sin familj så det känns skönt att dom kommer hit. Sen kommer vi åka upp i december också men det är ändå två månader kvar, fast tiden går ju så fort =) Tror vi kommer vara i Mora i mellandagarna och kanske nyår, men vi har inte bestämt riktigt än. det beror på om jag har jobb eller om kanske Anders har jobb.
Min Ziba som skaffat ny mamma Jessi, ska bli 08:a :p Hon ska flytta med Jessie. Jag saknar henne varje dag men jag vet att hon har det super bra hos Jessi!! Och dylan har blivit av med svansen. Ja dessa ju dom är bara till bekymmer verkar det som.

Nu blir det kladdkaka =)
//Karolin


Danmark - Sverige

Då är det snart dax för fotboll, Anders är super nervös. Han sitter i soffan och hyperventilerar :p Han har nog lite dåliga nerver haha. Jag får bara se första halvleken sen ska jag iväg och jobba. Tror det kommer bli en kanon match! Men nu har jag bara två nätter kvar, så skönt =)
Natten som var gick väldigt fort, är lite orolig för att denna natten ska bli dryg. Men jag får försöka att inte tänka så mycke på det. Idag fick jag sova till halv fyra och det var riktigt skönt då jag haft problem med sömnen innan. Jag längtar redan tills jag får krypa under täcket i morgon bitti.
Igår var vi ute på promenad. Vi hittade nya vägar men efter ett tag tog dom slut mitt ute på en åker men vi kröp under el stänslena och fortsatte promenera ute i kohagarna. Det var riktigt skönt och kul. Lägger upp lite bilder på de. Vi var ute i en och en halv timme. Solen sken men luften var kylig, hur skönt som helst!
Idag blev det ingen motion då jag sov så länge och det tog ett tag innan jag vakna till liv. Anders var inne i stan och handla lite idag, så han bjöd mig på middag, ja fast det blev frukost för mig =) Han lagade klyftpotatis med fetaostsås, kött och en supergod sallad. Han är bäst!!!
Igår bakade jag lite, en kladdkaka som jag råka bränna en aning och en kaka med ett lager botten, kola och mörkchoklad. Jag lyckades nog inte med den heller för det blev verkligen en kaka med tuggmotstånd. Ska ta med några bitar till jobbet så kan dom roa sig med att tugga i natt :p Ingen kaka som föll mig i smak, lite för söt och den smaka förmycke smör. Tycker det är riktigt kul att baka men skulle behöva köpa några bra bakplåtar och en ny elvisp. Den elvispen jag har nu tappar visparna hela tiden, den var här i huset när vi flytta in. Absolut bättre än ingen!!

Vi har precis blivit förälskade i Zlatan :) Kanske ska fixa en adoption haha*
Hoppas alla har en super bra helg =)
//Karolin


Anders försöker prata med kosorna =)


Jag såg ju en räv när jag cykla hem från jobbet i måndag. Jag tor jag hitta deras hem =)


Helt underbart söta.


@

Det var ju hemskt rent vad dagarna går fort. Jag hinner inte ens känna av att jag är ledig. Imorgon går jag på igen, tre nätter ska jag avklara och hoppas att det kommer gå super bra och fort.
Nej usch jag orkar inte blogga, händer inte så mycke just nu ändå!
Nu ska jag hoppas på min underbara pojkvän =)
//Karolin


V.41

Då har jag avklarat två nätter på Lasarettet. Det går bättre och bättre för varje natt. I morse lyckades jag ganska bra med venproverna, det blev fyra av fem allefall =) Riktigt kul!
idag fick jag sova betydligt bättre än igår, kände mig utvilad när jag vakna, super skönt! Nu har jag ledigt tills fredag kväll då jag går på helgpasset, men hoppas helgen går fort! Blir bra med pengar =)
I eftermiddags åkte vi ut till Brösarp. Mamma bjöd på potatismos med biff och gräddsås, smaskigt värre. Det blev en sanbbis, vi kom vi åt vi åkte. Anders skulle vara hemma till halv sju så han inte missade hockeyn ikväll. Nu sitter ha i soffan med en öl i handen och skriker på sitt MIK =) Han är bara så underbar min pojkvän!!
För min del blir det mys, har köpt vindruvor som jag ska frossa i, sen ska jag se Grays kl nio. En helt perfekt kväll!
Om två månader är det JUL =)

//Karolin


Segis

hade en super trevlig inflyttningsfest. Maten var grymt god och lika så efterätten =) Anders åt nästan en hel fom cheseecake själv :p Han kan då trycka i sig utan att det syns det minsta på honom, lite orättvist tycker jag! Det var verkligen en toppen kväll!
Idag mår vi lite mindre bra. Jag är trött och seg och Anders ligger nergrävd under täcket i soffan. Det blir en riktig slappdag idag, så som söndagar ska vara. Synd bara att tiden går så fort. I morgon är det jobbe dag igen och jag vet inte riktigt vart helgen tog vägen.
Snart ska vi dra tillbaka klockan, då får man en timme extra men tror inte tiden stannar upp speciellt mycke ändå! Det enda som är positivt med att tiden går fort är att det snart bli vår igen och efter våren kommer sommaren igen. Jag älskar verkligen sommaren. Inga tjocka tunga kläder behövs och det gillar jag!
Har jag tur så blir det en utlandsresa i februari och enligt Anders så verkar jag ha tur =) Vet dock inte om det blir en sistaminuten resa eller en bokad sådan, det får tiden utvisa.
Ikväll hoppas jag på pizza och en riktigt kall cola, det hade suttit som en smäck i dessa tuffa tider :p Hoppas syster m, familj också vill ha pizza för Anders kan nog inte köra på ett bra tag. Sen blir det nog soffläge igen. Jag ska jobba natt hela veckan. Ganska tufft att inte få sova på nätterna nu när man är van vid den dygnsrythmen, men det är bara att bita ihopa och se glad ut. Om inte annat blir jag glad när lönen kommer =)
Det är värsta stormen ute, det har blåst som bara den de senaste tre dagarna. Igår kväll blåste det som aldrig förr och helt plötsligt börja det haga och regna, det bara vräkte ner.

Åå vad jag är socker sugen, inte bra att vara bakis :(

//Karolin


Sombi

Är sjukt tött. En stor omställning för kroppen att jobba natt. Har mest gått runt som en sombi idag. Snart ska jag krypa ner under mitt underbara täcke och njuta av att få sova med min Anders, som just nu sitter och spelar Fifa 10. Ja han for in till stan så fort butikerna hade öppnat idag och köpte sitt efterlängtade spel. Han är en liten tönt ;)
Imorgon ska jag röja undan här, mycke att stå i innan alla kommer. Ska trolla fram lite fler stolar också så alla får plats runt bordet =)
Hoppas på en skön och trevlig kväll imorgon!

Godnatt världen!
//Karolin


Ge mig blod!

Ja det var inte en av de bästa nätterna på jobbet. Allt flöt på ganska bra tills det var dax att ta morgon proverna. De flesta av patienterna var svårstuckna så ssk fick rycka in och ta massa prover åt mig. Hon verkade onekligen smått irriterad på mig eller på situationen. Men jag kunde verkligen inte sticka dom. Sen dom jag kunde sticka fick jag antingen för lite blod eller så sprack kärlet. Multi otur skulle jag vilja säga, jag som verkligen vill göra bra ifrån mig och jag vill vara bäst!
Så nu hoppas jag på en riktigt bra natt!!

Nu ska jag ställa in poxen på inspelning och sen ska jag hoppa in i duschen och sedan packa min lilla väska. Hoppas alla får en bra kväll.
//Karolin


RSS 2.0