Dopp

Ja idag tog jag första doppet för i år. Bättre sent än aldrig! Vi låg nere i Vattnäs och sola nästan hela eftermiddagen, super varmt har det varit!
Anders är brun som en *Pip*, och det är pinsamt att stå brevid honom för jag är så vit. Men imorgon ska jag åter inta plats på stranden och sola hela dagen lång. Tycker det ser så snyggt ut att vara lite gyllenbrun, så hoppas solen tar bra i morgon :)
Nu har jag inte sprungit på tre dagar och inte har jag dåligt samvete. För det första så är det alldeles för varmt, och för det andra så tog Lördags drickan bort all min ork och kondition. Men i morgon ska jag springa.

Annars händer det väl inte så mycket. Jag ska börja jobba natt på onsdag vilket jag ser fram imot. Anders är fortfarande arbetslös och stämplar, medans han roar sina syskon barn och klipper gräset :p
Barnen absolut älskar honom, och han är så bra med dom! Han kommer bli en fantastisk pappa en dag, förhoppningsvis snart. Det känns skönt!
Tycker i det stora hela att Anders har en fantastisk familj. Jag trivs riktigt bra med dom och känner att jag kan vara mig själv. Dom har varit super trevliga ända från början och inte dömt mig på förhand. Tycker det är grymt kul och spännande nu när Ninni snart ska ha barn. Stora syster Lina verkar också sugen på en liten rackare till :) Denna familjen kommer nog bli en STOR familj tror jag. Helt underbart!!!

Nu ska jag fixa lite kvällsfika för snart kommer svärmor hem och jag tror hon är hungrig efter cykelturen :)

//LiN*

*jag ska ladda upp lite bilder också men hinner inte i kväll!

Sommar

Nu har vi varit i Mora i två veckor. Tiden går fortfarande för fort. Jag jobbar och står i medans Anders har semester.
Jag har idag varit rökfri i fem veckor, vilket känns helt otroligt! Jag är jätte stolt över mig själv! Jag har börjat motionera mer seriöst nu och tycker min kropp mår super bra. Men vikten rasar inte, men skit samma så länge jag mår bra.
Idag har svärmors hund fått valpar, tre tikar och två herrar. Hur söta som helst, fast allt smått är väl igentligen sött!

Igår var jag ut på krogen med Vera & Sir Ak. Ute livet i Mora har inte förändrats och det var väl inte överdrivet kul. Jag blev för full och för äcklig! Ännu en gång blev jag påmind om varför jag inte festar så mycke längre. Nej usch jag har inte mått speciellt bra idag. Jag tror jag har blivit vuxen, tycker inte alls de var trevligt att bli så där full och odräglig! Nu vill jag sattsa på andra saker i stället!

Nu väntar jag på att Anders ska komma hem. Saknar honom jätte mycke! Han är utan tvekan det bästa som finns och skulle aldrig vilja vara utan honom!
*Älskar dig*

//LiN*

Tjoho

Idag har jag haft en kanon dag på jobbet. Lite rörigt, stressigt och ändå lagom att göra, gillar när det händer nya saker :) Hoppas verkligen jag får en chans att komma tillbaka till hösten :)
Efter jobbet for vi ut till skogen och motionerade. Anders tog sjuan och hade intervall medan jag gjorde så gott jag kunde med femman. Jag springer den fortfarande på 39 min, jag verkar inte kunna springa fortare. Kondisen är ganska bra med musklerna i min kropp pallar inte så får nog träna upp dem.
Efter det åkte vi ut till syster, Johanna fyller tio år idag och det måste ju firas. Hon fick ett paket med strumpor då vi ska fira riktigt ordentligt på Lördag.
Nu går tiden riktigt fort, snart jobbar jag mitt sista pass och sedan ska vi upp till Växjö. sen helt plötsligt är vi i Mora. Ja hoppas på en bra semester/jobb sommar.

Nu ska jag faktiskt hoppa i sängen är grymt trött. I morgon ska vi kidnappa barnen och ta med dom på något kul :)

Ha de bra alla :)

//LiN*

*16 dagar utan Nikotin :)

***

Min pojkvän är en IDIOT!!!

2008


Några bilder från 2008. Finns dock många fler men orkar inte lägga in fler nu!
Min bästa flickor är med. heja Flizan säger jag bara :) Och Vera som kämpade med sin Sid till The End, hon skulle haft bragd medaljen!
Och Jessie som följer sitt hjärta! Sir Ak som inte är som någon annan!

Mina jänter!









Blött

Vi börja just titta på en film. Ja jag skulle aldrig börjat sett den. Den utlöste massa konstiga kännslor och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna och paniken i mitt bröst. Cigaretterna har nog varit en slags medicin mot kännslor för mig. Nu bubblar allting bara upp, och när Anders frågar varför jag ärledsen har jag inget svar, för jag vet ju inte varför tårarna kommer. Jag lämnade soffan och låste in mig på toaletten ca 20 minuter för att försöka lugna ner mig själv, men inte blev jag lugnare. Det måste liksom bara ut, så jag bara lät allting komma.
Blir nästan rädd för mig själv, för jag känner inte igen mig själv längre. Jag hoppas verkligen det går över snart för jag kan inte springa runt och grina hela tiden för minsta lilla sak.
Denna dagen har varit fullständigt onödig. Har varit en sväng i Tomelilla och köpt de sista födelsedagspressenterna  in för nästa kalas helg. Druckit kaffe med syster och legat i soffan. Totalt uttråkad! Lägenheten ser ut som sju svåra år och jag orkara bara inte ta tag i det.
Imorgon är det fotboll som står på schemat och Anders kommer säkert ladda från den stund han vaknar tills matchen börjar. Men det är hans intresse så jag hänger på.
På söndag ska jag jobba, tackade ja men ångrade mig ganska snabb men då var det för sent. Jag måste gå en kurs så jag kan lära mig säga nej, för detta börjar bli ohälsosamt!
Efter jobbet på söndag ska vi åka och titta på ett hus utanför St: Herrestad :) Det ska bli riktigt spännande och pappa Aron ska följa med oss.
Nu ska jag försöka sova!

God natt och hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

//LiN*

Virriga världen

Ja blir man inte uppringd av jobbet när man satt sig för att äta frukost.. Dom har strulat till det med schemat och glömt av att de lovat en semester och att man jobbar sin sista dag den 12 Juni. Dom är fan helt otroliga. Sen säger dom att jag inte kan ha min friskvårdstimme för det är mycket att göra på avdelningen. Vilket fall som helst kommer jag sitta och läsa vid en dator mellan kl ett och två. Vad hade det då spelat för roll om jag var ute och motionerade när jag ändå inte "jobbar" den första timmen?! Jag blir så störd!

Igår var vi ute och motionerade igen :) Hur skönt som helst! Jag tog femman igen, gick 1 km och sprang fyra km i sträck- det trodde jag aldrig att jag skulle klara med dessa sönder rökade lungor. Men det gick riktigt bra, det var mer musklerna som svek mig än flåset. Jag tog rundan på 39 minuter och några sekunder snabbare än förra gången så det kändes jätte skönt :)
Tror inte jag kan dra ner på tiden så jätte mycke men det spelar ingen roll, huvudsaken är att jag rör på mig. Och jag hoppas verkligen att jag tappar något enstaka klio så jag kan visa mig i bikini. Stackars Anders, behöva skämmas :p

Nu ska vi gå till affären och handla lite mat så vi klarar oss några dagar till. Det blir all motion idag, pluss att det blir många steg på jobbet.

//LiN*

Juni

Helt otroligt vad tiden går fort. Helt plötsligt blev det Juni och sommar ska börja! Jag är rädd för att tiden alltid kommer gå så här fort. Ibland vill jag bromsa in den och njuta mer av nuet, men jag hittar ingen stopp knapp!
Igår var det underbart väder! Anders var på möte nere på Ams och jag slappade :) På eftermiddagen kom det ett par och kollade på lägenheten och de bestämde sig för att hyra den. Jag och Anders blev hur lyckliga som helst! Så nu var det äntligen fixat. Efter det åkte vi till syster och grillade och spelade massa badminton, hur kul som helst. God mat också, jag måste verkligen börja tänka på vad jag stoppar i mig. Har gått upp sjukt mycke sedan jag sluta röka. Men det ska försvinna. I morgon ska vi ut och springa igen, ska bli skönt. Det är riktigt skönt att röra på sig. Var allt för längesedan jag var hälsosam och snäll mot min kropp, men bättre sent än aldrig tror jag?!

Nu ska jag kramas med min underbara pojkvän och sambo Anders :)
Han är bara min, och så himla fin!!!!



Fina men trötta :)

RSS 2.0