Barnkläder

Brist på annat har jag gått runder inne på tradera. Hittade massa roliga saker men inget som jag ska ha! Men så kom jag in på bebis kläder, och det är så smått och sött. Ja man blir onekligen sugen. Men vi får vänta på våran tur och den kommer så småning om. Hoppas på små lockiga sötsaker =) Jag kommer troligtvis vara stammkund på tradera när den dagen kommer!!
Nog om bebisar, idag har vi varit inne i stan en sväng och shoppat loss på Willys. Det blev mat för en hel armé känns det som. Men behövde en del saker tills på lördag då vi ska lite gille. Ska bli trevligt att umgås med vänner, äta gott och snacka lite skit.
Jag la ut en inbjudan på facebook så det kanske dyker upp fler än väntat men det är bara trevligt! Kul för Anders att träffa lite folk också.
Sen har jag plockat in lite i garderoben som blev färdig i går. Mamma & pappa var ju här och härjade. Mamma lagade super god middag, stek torsk *mumms* och pappa rev och byggde inne i garderoben tillsammans med Anders. Härligt att pappa tycker så bra om Anders =) Älskar min pappa så himla mycke!!!!
Sen har jag väl inte gjort så mycke, stekt pannkakor och surffat på nätet. Den senaste timmen har jag legat i sängen och försökt vila, ska jobba natt. Men inte så lätt att vila, är lite nervös för att sticka patienterna i morgon bitti men hoppas det ska gå kanon bra!

Hoppas alla får en riktigt bra kväll!
//Karolin


Hur sött som helst!!


Tråkar

Just nu har jag ap tråkigt. Anders är på jobbet oc städa går inte för garderoben är inte färdig än. Har hängt två tvättar och det tog inte så långtid. Anders slutar två men ska lämna några papper till han som ska flytta in i den i ystad. Så han kommer nog inte hem förens vid tre och då ska vi skjutsa in Johanna på sin handbollsträning och jag ska upp en sväng på VC. Sen efter det kommer mamma & pappa hit. Mamma ska laga moddag åt oss och vi andra ska väl sätta upp hyllor, tavlor och fixa iordning i garderoben. Så förhoppningsvis ser det ut som ett hem innan vi lägger oss i kväll =) På lördag ska vi ha inflyttningsgille så det måste hinna bli klart här!

Jag ska försöka vara vaken länge i kväll, behöver som sagt vända lite på dygnet så jag kan vara pigg piggelin på jobbet ons, tor natt. Nu får jag klara mig själv när det gäller provtagningar. Men jag jobbar med en jätte bra ssk så hon finns där om det skulle vara något. Hoppas vi funkar ihopa =)

Nu ska jag dra damsugaren över lägenheten, måste få bort det värsta. Sen blir det duschen så jag hinner bli klar innan Anders kommer.

//Karolin


Borta bra men hemma bäst!

Då var vi hemma igen efter en hel helg i sthlm. Anders har avklarat Lidingö loppet med bravur! Han var super duktig, spran tre mil på tre timmar och sju minuter. Jag är en stolt flickvän! Svärmor kom förbi en sväng också, trevligt. Det har varit en riktig toppen helg. Iågr åkte vi förbi Örebro för att titta på heckey. Mora förlora men det var kul ändå =)

Idag har jag jobbat och är helt färdig! Det är riktigt stressigt på avdelningen. Överbeläggningar och fullrulle, så nu har jag värk i hela kroppen. Imorgon är jeg ledig sen jobbar jag två nätter. Ska bli intressant och jobba natt, vända på dygnet igen. Sen jobbar jag natt hela nästa vecka.

Nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av att få sova i min egen säng =) Lovely!!

//Karolin


Nytt hem!

Katten kalle hade redan hittat ett nytt hem. Synd jag var så seg på att svara på hennes mail. Men han var väl inte menad för mig då. Kenny messa nyss och berätta att Dylan ska operera bort sin svans. Stackars Dylan!! Hoppas han blir bra, vilken go katt han är!!
Tycker det är tomt i huset utan djur. Inte för att jag tänker skaffa massa djur men en liten katt som springer in och ut hade inte varit fel. Marley var en helt underbar katt, han var verkligen speciell och det var jag & marley mot världen! Marley & Ziba hade ett fantastiskt liv tillsammans, tyvärr fick jag inte ha marley mer än ett år men det var underbart så länge det vara! Tror Ziba saknar sin bror. Men livet går vidare trots man misster endel på vägen. Jag har allefall Anders och det är det som räknas! Skulle inte vilja vara utan honom en enda minut även om vi inte alltid är sams!!

Marley & Ziba

Världens finaste Marley!!!!



Idag bjöd syster mig på frulle sen åkte jag med henne in till stan och träffade Caroline. Vi tog en fika på snuggles så klart. Sen gick vi i affärer och jag hittade faktiskt ett par super snygga jeans på Uno´s. Så idag blev jag ett par jeans rikare =) Sen träffa jag upp Anders på banken och fixade lite. Nu sitter jag här framför datorn när jag igentligen behöver städa. Vill inte komma hem på Söndag och det ser ut som ett bombnerslag!! Så jag ska ta mig i kragen och sätta igång alldeles strax.

Imorgon ska jag jobba, men igentligen skulle vi behöva komma iväg till Sthlm tidigare än två men känns inte så motiverande att ringa jobbet och ta bort passet. behöver verkligen pengarna! Imorgon ska jag börja halv sex, rena tortyren men har valt det själv. Ska ta lite prover hade jag tänkt mig och det gör man innan dagpersonalen kommer. Måste öva så jag klarar det själv sen!

Over and out!
//LiN*


Kalle!!!

Jag klarde det idag, jag tog två prover utan att svimma!!! Jag är så otroligt stolt över mig själv så det finns inte! Nu känns det som jag skulle klara vad som helst =) Underbart!
Ikväll tänkte jag fira detta ordenligt med pizza och hockey. Sen försöker jag flörta mig till en katt jag hittat på blocket. Han heter Kalle och är en norskskogskatt. Han väger sju kg så det är en stor herre. Har aldrig gillat gula katter men Kalle är ju hur chramig som helst! Anders är inte lika övertygad som jag om att vi ska ha katt, men jag försöker blinka med ögat så mycke jag kan. Tror Kalle hade blivit en bra familjemeddlem =)
Vist är det mycke jobb med en katt men till största del sköter dom sig själv, inte riktigt lika krävande som en hund. Skulle vi åka bort någon gång så bor syster bara någon kilometer här ifrån så dom kan lätt passa han. Men jag ska prata mer med Anders sen när han kommer hem, han var tvungen att jobba över idag. Jag vet inte hur akut dom måste göra sig av med Kalle, för nu har vi två veckor som är ganska fullbokade. Denna helgen blir det stholm då Anders ska springa sen nästa vecka jobbar han kväll och jag natt. Inflyttningsfest på lördagen den 3/10. Sen efter det är det lugnt igen *pust*
Men det ska bli kul att åka iväg i helgen. Bo på hotell hela helgen. Mattias bjöd oss på det, helt underbart snällt! På söndag när vi åker hem ska vi nog stanna till i Örebro och titta på hockey, kul för Anders att se sitt lag!!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting! Ha en fin kväll!
//Karolin


Den långhåriga katten till höger är Kalle =)


Jävla skit!

För tillfället mår jag inte så bra, inte för att det är tidigt på morgonen mer för att jag ska tydligen sticka med nål idag. Kommer på mig själv när jag sitter här och hyperventilerar. Jag vill verkligen slippa! Jag kan lätt ta bort alla nätter jag har fått så jag slipper den här skiten. Varför ska man utsätta sig för saker man kommer må dåligt över, nej fy!
Jag önska bara att den här kännslan försvan, att jag inte kände så här. Varför pallar andra med det och inte jag?! Nej nu är jag upprörd!

Igår var en ganska stressig kväll på jobbet. Kändes som jag blev inkastad i stormen när jag kom och hela kvällen var stressig! Men tillslut fick jag gå hem och jag sov inge vidare heller då jag är ett nervknippe just nu! Jag tänker inte ens äta någon frukost då den säkert kommer upp igen sen!
Usch, är det lagligt att må så här?!


Tisdag

Känner mig seg. Jobbade igår och det var verkligen full rulle, vet inte om jag hann med allt jag skulle?! Idag är det dax för jobb igen. Det blir en kvällstur och jag är ensam på min färg, men det ska säkert gå bra ändå!
Innan jobbet ska jag ta en kaffe med Stina, hon behövde paus i sitt arbete och jag behöver en kaffe innan mitt pass så jag orkar med. Vet inte när jag slutar, men hoppas på nio- halvtio. Imorgon är det den stora dagen, äckligt nervös jag är. Igår när vi pratade om sprutor och allt som hör till så kunde jag knappt behålla maten. Det bara vänder sig i magen. Men jag sa till chefen att jag skulle ge det ett försök, så vi får väl se hur det går!

Nu är det bara fyra dagar kvar till Anders ska springa. Jag förstår att han är nervös, till och med jag är nervös för honom. Men jag tror han fixar det galant!
Hoppas vi kan hitta något billigt boende så han slipper köra. Han behöver verkligen vila både innan och efter loppet.

Nu ska jag fixa och dona så jag får med mig allt jag behöver. Vet inte hur långtid det tar att cykla in, ska cykla via skogen för det blåser så idag. Hoppas det blir en bra dag!

//Karolin


Chefen

Anders är helt inne på att starta eget. Jag tycker det är en jätte bra idé men är medveten om att jag inte kommer få se honom så mycket då företaget kommer ta upp all hans tid.
Men vad gör man inte för sin patner. Klart han ska uppfylla sin dröm!

Nu lagar jag mat och ska baka en kaka. Anders är ute och springer så maten står lagon på bordet när han kommer hem =)
Ibland har han det bra! Sen ska vi driva in till Malmö, hoppas bilen håller för jag vågar inte ringa syster igen! Hoppas på en super trevlig kväll och att Mora vinner så Anders inte blir allt för grinig. Men det brukar iof gå över ganska fort som tur är.

Har fått lite jobb nästa vecka. På onsdag ville chefen jag skulle komma in för hon ville lära mig sticka. Ja jag tacka ja för jag måste ge det ett försök. Men fan vad nervös jag blir. Har provat sticka när jag gjorde praktik på Mora lasarett men det bara svartna för ögonen och tårarna sprutade åt alla håll, men jag ska verkligen försöka. Har fått ganska många nätter och där tar man alla prover, hoppas dock det är en bra ssk som kan hjälpa mig och som inte blir arg på mig för att jag inte kan. Ja vi får hoppas på det bästa. jag vill ju faktiskt kunna det!

Nej nu måste jag återgå till köket.
Ha en bra helg alla!
// Karolin


Paus

*har nyss skrivit värsta blogg inlägget och så raderas allt. Man blir bara SÅ glad!*

Ja, idag har jag inte gjort så mycke som vanligt. Var in till stan och handla lite, efter det kom syster & Johanna hit på lunch.
Syster skulle åka med Amanda till sjukgymnasten så jag fick vara banvakt åt fröken Johanna. Hon frisera mitt hår åt höger & vänster men det slutade med en fläta i luggen.
Anders åkte till jobbet vid halv två och kommer snart hem =) Det är ganska tråkigt att vara själv på kvällen men som tur vad bjöd syster på kvällsfika. Amanda bakade en kladdkaka, riktigt gott. Sen har jag ränsat lite bland våra saker. Loppisen har fått en del saker och sen har jag lagt ut lite på trader. Man kan ju försöka få några kroner för dem. Det blev en trevlig paus under tiden det var Idol. Jag verkar vara en riktig Idol tönt, men musik är ju musik =)

Imorgon ska vi ut i skogen och motinoera och på kvällen ska vi åka till Malmö och titta på hockey. Önskar att vi kan ta tag i garderoben så slipper vi vänta på att pappa ska ha tid. Han är upptagen med allt sitt, jobbar hela tiden känns det som.

Nu ska jag zappa bland alla våra kanaler. Men det verkar mest vara skit haha.

Ha det fint!
//Karolin


Tuffs

Jag längtar så himla mycke efter Anders. Han kommer hem när som helst men det är inte kul att vara ensam på kvällarna!
Idag har vi städat det sista i lägenheten och den gick igenom besiktningen galant =) Ska lämna nycklarna i morgon.
Har varit och fikat med Caroline. Det har varit hur fint väder som helst så det var super skönt att sitta på uteserveringen och njuta av värmen, trevligt sällskap och godsaker. Syster kom och hämta mig i stan, skönt att slippa fara runder i stan för att hinna med bussen, viste inte riktigt hur lång tid besiktningen skulle ta men det gick ganska fort.
Systers katt Tuffs har lämnat oss idag, en dum bil körde över honom =( Så himla tråkigt och barnen är super ledsan. Klarar inte av när dom mår dåligt! Men hoppas att dom mår bra sanrt igen.
Sen ringde dom från sjukan och gav mig fem natt pass vilket jag blev jätte glad för. Så nu har jag nio pass i Oktober, super skönt!

Nu kom min älskling hem =)

//Karolin

Stor städning

Nu har jag nyss krängt två mackor då jag glömde laga middag. Stina kom på besök och vi prata så mycke så tre timmar bara sprang iväg och jag glömde av att jag var hungrig!
Det var så kul att hon kom, vi pratade som om vi inte sets på hundra år och iof så var det ganska längesedan vi träffades själva. Vi prata om allt mellan himmel och jord, riktigt skönt att få prata av sig och disskutera viktiga saker =)

Dagen idag har varit riktigt bra. Vi gick upp i tid och åkte in till stan för att städa lägenheten. Nu har vi bara några luckor kvar i köket, hallen och golvsbrunnarna i badrummet sen är det klart. Så skönt att slippa tänka på den lägenheten sen. Vi ska besikta den i morgon kl tre. Hoppas den går igenom och att vi slipper betala för alla borrhål vi gjort. Hoppas!

Sen har jag plockat lite här hemma, har inte fått undan speciellt mycke men pappa ska komma nästa vecka och göra iordning våran garderob så vi får hyllor och en stång så vi kan hänga upp lite kläder. Tror det kommer bli jätte bra =)
Ska försöka skärma av tv-rummet lite så det blir lite mer "klädkammar" kännsla av den ena delen. Tänkte jag skulle lägga ut en del saker på trader i stället för att slänga det. Har massa kläder som bara legat och massa annat så som gardiner, krukor och böcker. Kanske kan få någon krona för det. Värt ett försök allefall =)

Har blivit bjuden på tjejkväll på Lördag hemma hos Stina i sjöbo. Har aldrig varit hos henne sedan hon flytta till sjöbo så det ska bli trevligt. Kul att träffa dom andra girlsen också, var ett bra tag sedan.
Det är lätt sju- åtta månader sedan jag träffa Anne-li och hon har dess utom fyllt år så kan jag passa på att gratta henne också =)

Nu ska jag surfa runder lite, sen blir det lite mys när Anders kommer hem. Han är verkligen det bästa som finns =)

God natt på er!
//Karolin


Lite bilder


Vårat vardagsrum


Vårat stökiga kök


Bosse =)


Min syster dotter Johanna


Min Anders!


Jippi

Nu är Niklas här från Viasat =) Han ska instalera våran parabol. Guv velsigne Niklas från Viasat säger jag bara!!! Ikväll ska jag ligga under täcket och zappa som aldrig förr. Jag ska vältra mig i onödiga kanaler och dess program.
Det blir en riktigt mysig kväll. Höstvindarna har anlänt till Skåne. Det blåser och regnar om vart annat. Jag hoppas vi får någon mer fin och varm dag.
Jag har varit väldigt dålig på att blogga den senaste tiden, men det har varit full rulle! Bilen har hunnit gå sönder två gånger och Jörgen har tålmodigt lagat den om igen. Vi önska att vi var lite rikare så vi kunde köpa oss en ny bil men vi får nöja oss med Pärlan.
Jag har varit på snuggles två omgångar och fikat ena dagen med Caroline & Jennie och den andra dagen med Zawa & Stina & Carolin. Det har varit härligt att få umgås med tjejerna och skratta av sig lite. Stina & Zawa är mina pinglor, dom får mig alltid att må bra och skratta hejdlöst =)

I helgen har jag slingat mitt hår, blev en aning för ljust men det är bara till att gilla läget! I går var vi hos mamma & Pappa på Brösarps dagen. Ja nog var det trevligt, synd bara jag inte hann träffa pappa då han var ute och puttrade runder på sin gamla moped. Men idag ska han och mamma hjälpa mig köra bort lite saker från lägenheten i Ystad, så är den snart tom. Imorgon ska jag & Anders städa den så att den förhoppningsvis kan gå igenom besiktiningen på onsdag.
Ska bli så skönt att bli av med den. Få tillbaka lite pengar också, aldrig fel!!

Nu ska jag umgås med min man innan han ska börja jobba kl två. men på fredag är han ledig, då ska vi åka till malmö och titta på hockey.

Ha en bra dag!
//Karolin


En vanlig dag?!

*Det är så tomt utan dig! Jag vet att det antagligen inte kommer bli vad det har varit, inte ens i närhetetn.*

Igår var Caroline här, vi lagade mat och sen färgade jag hennes hår. Soffan hade vi bokat till kl åtta för att se Idol, det blev även en eller annan skål poppcorn. Mys!
Efter det trillade jag in i min bok igen. Har inte många kapitell kvar men innom de närmaste dagarna är boken färdigläst och jag kan fortsätta på nästa =)
Idag lyser solen som vanlige och varmt är det. Men idag såg jag att våran björk här utanför hade fått några gula löv, det gillar jag inte. Jag skyndade med att tänka på något annat för att hålla hösten på ett bekvämt avstånd!

Om en stund kommer Jennie och hämtar upp mig, vi ska in till stan för att fika med Caroline. Har redan fixat en pressent till henne så det känns skönt. Snuggles är det bästa fiket jag vet! Dom har underbart goda dodsaker och deras kaffe är utsökt!
Efter det tror jag Caroline ska få ta sig an mitt hår. Den 8 december är det ett år sedan någon fick sätta saxen i mitt hår men Caroline ska bara färga det. Sen lär jag få boka en tid för klippning. Har bestämt att det bara blir en toppning då jag lyckats få så långt hår. Kunde vara kul att få ännu längre =)

Det är så skönt att bo ute på landet. Igår satt jag i bara underkläderna ute på baksidan helt för mig själv men min bok. Man hörde några hästar och kvittrande fåglar, en traktor for förbi på en grusväg i närheten. Detta är livet! Men på samma gång saknar jag allt liv som var när vi bodde uppe i Mora. Ungar som leker och skriker, hundar som skäller och att alltid vara omringad av människor. Borta bra men hemma bäst ändå!
Tråkigt att man inte kunde vara där nu så man hade fått träffa lillkillen och luktat lite på honom. Bebisar luktar ju så gott!

Nä nu ska jag försöka täcka över de äckliga tånårsfinnar som härjar i mitt ansikte. Fattar inte varför jag ska behöva besväras av sådana när jag nu är tjugofem år gammal, inte rättvist enligt mig!

Ha en bra Onsdag!

//Karolin


Idol

Solen skiner som aldrig förr och sommaren har änu inte lämnat skåne. I och med det dåliga vädret i Mora under sommaren har jag vägrat tänka på en höst som närmar sig med stormande steg. VÅGA VÄGRA HÖSTEN! Alla talar om en underbar höst men jag ser inget underbart i att behöva dra på sig massa tjocka kläder?!
Idag har jag ännu en dag drunknat i min bok och passat på att få lite sol på mig samtidigt. Stenhuggaren som boken heter är grymt gripande, fastnade direkt!

Anders har fått jobb, helt fantastiskt skönt =) han börja i morgon. Och jag ska iväg och fika med Jennie & Carolin. Ska fira Carolines födelsedag lite i efterskott med en fika på snuggles. Hoppas vädret håller i sig lite till =)
Ninni har hänligen fått en son, han ville verkligen inte lämna mammas mage men efter två veckor övertid kom han =)

Nu ska vi åka in till stan och hämta lite saker från lägenheten och hämta upp Caroline. Det blir en mys kväll i våran enorma soffa och naturligvis ska vi kolla på Idol =)

Ha en fortsatt bra Tisdag.

//Karolin


Min Mamma

Ja då har vi åkt fram och tillbaka till Helsingborg två gången för en bokhyllas skull. Ja den blev super bra i vårat tv-rum så jag ska inte klaga för mycket +  att vi fick lite bensin ersättning. Men det lär dröja innan jag handlar på IKEA igen.
Vi gjorde inte så mycket mer än satt i bilen igår. Vi hann städa undan ganska mycke innan syster m, familj kom vid sex tiden. Såg ut som ett riktigt hem, jätte fint blev det! Annelie hade gjort pastasallad med kykling i med vitlökssås till, det var sjukt gott och vi åt som aldrig förr. Efter det bjöd jag på cheesecake vilket var populärt. Anders åt halva formen själv medans vi andra fick dela på resten =) Jag förstår inte riktigt vart Anders gör av all mat då han är så smal. Jag & Jörgen tog några glas vin, hade inhandlat min första bag in box. Igår kände vi oss verkligen gamla, vi gick och la oss strax innan tio, en fredag kväll. Usch.

Idag vakna jag tjugo i sju av att regnet bara öste ner, det bara dåna! Efter ett tag lyckades jag somna om och klev inte upp förens kl nio.
Mamma dök upp vid halv elva och vi plantera en stor kruka med hur fina blommor som helst, som står ute vid ingången. Ser riktigt trevligt ut =) Det blev några blommor över, men fick låna en fin kruka av Annelie.

Ett besök i staden blev det. Hade ett ärende på apoteket, Jem & Fix och ICA. Idag bjuder ICA på pasta med falukorv men kom precis på att vi inte har något stekjärn :s  Allt sånt är kvar i den gamla lägenheten. Måste ta tag i det där och flytta hit allt. Så nu vet jag inte vad det blir till middag, om vi årkar åka bil ännu en gång in till stan. Känns som vi inte gör så mycke annat än att sitta i den där K-märkta bilen.

Idag tror jag Ninni & Jocke får en liten bebis. Hon skulle åka till Falun och bli igångsatt då hon gått över tiden 2 och en halv vecka. Ska bli super kul med en till bebis i familjen. Inte precis som mina systrar kommer skaffa fler småttingar. Jag ska inte säga att dom är för gamla men dom har ju redan barn som börjar bli stora. Lina & Mattias ska ha bebis i Mars tror jag det var.

Ha en bra Lördag!
//Karolin


Skräp

Idag har vi flyttat lite mer saker från Ystad ut till Öja, ätit äckligpastasallad från ICA supermarket, visat lägenheten, lagat middag åt familjen Larsson, åkt för mycket bil och slängt massa saker.

Imorgon åker vi till IKEA för att köpa mer skit!

//Karolin


My Man


Denna bukett fick jag av Anders igår. Tårarna var inte långt borta, så glad jag blev!



Idag har Anders bjudit ut mig på fika. Det blev snuggles, super gott =) Sen fick jag en ram med tre fack i så mina fjärillar kommer på plats. Jag fick också ett par jeans på HM, det behövdes verklige! Anders köpte sig ett spel till sitt PS3. Ett golf spel, inget som roar mig men så länge han är happy är jag nöjd =)

Nu ska jag vila lite, är så grymt trött!

//Karolin


Fondvägg

Jag känner mig bortskämd, så fint tycker jag vi bor nu! Vist finns det nakdelar så som att jag måste åka buss eller cykla. Ja jag tror det tar 20 minuter att cykla in till stan och det är väl inte så farligt. Har hört att det ska vara bra med motion!
Tv rummet kommer bli så bra sen när Anders har köpt lampan som vi ska ha som rumsavdelare. Köket behöver en spotlight sen är där jätte fint och sovrummet skulle behöva lite cerisa, rosa och lila fjärillar men det går inte gubben med på =)
Jag har målat fondvägg i sovrummet, mörk lilla. Färgen är super snygg men har målat det direkt på en väv och jag tycker det är så fult med väv. Men jag kanske kan ändra mig. Ska alle fall sätta upp en tavla med fjärillarna jag fick från Coldplay koserten, det är bara så!
Igår besluta jag & Anders oss för att avvakta lite med katt köp. Jag längtar verkligen efter en liten herre som smyger omkring här men det bler nog till vintern eller våren. Vi ska nog försöka hinna med en resa till innan vi skaffar oss en liten katt.

Idag har Anders jobbat klart ute i degeberga, så nu är han på väg hit sen ska vi börja flytta saker från lägenheten i stan. Vi har mycket att stå i! Hoppas vi kan hinna flytta sängen också =) Skulle vara sjukt kul att äntligen efter tre månader få sova i den igen =)
Sen ikväll står det nog bara massa mys på menýn.
Kan inte fatta att det redan har gått ett år, att vi varit tillsammans i ett år. Tiden går verkligen fort! Det har varit ett h
ändelserikt år och vi har hunnit med så mycke. Vi har flyttat två gånger sedan vi blev tillsammans. Varit en vecka i Egypten, varit på en tripp i högakusten & Norge, varit iväg på tre hockey matcher, jobbat på tre olika jobb och älskat varandra som bara den! Ja och mycke mer!
Kan inte tänka mig en dag utan denna underbara människa. Han förgyller verkligen min tillvara, man har inte speciellt tråkig när man är med Anders. Han får en alltid på bra humör och vi har väldigt kul ihop =) Vi kommer få en underbar familj och ett härligt liv tillsammans!

Nu har Coldplay´s cd gått på repeat tre gånger, men det gör inget =) En super bra skiva eller alla skivorna är ap bra! Men låten Clocks är lite speciell tycker jag, liksom ut över det vanliga. Låten Fix You är också en klockren låt. Det går kanske inte att ha en favvo låt då alla är riktigt bra! =)

Nu ska jag gå och inspektera fondväggen och hoppas att det är jämnare nu efter andra målningen, annars går jag under. Sen ska vi fixa iordning oss och fara in till stan. Ja Anders ska nog sola lite nu när det nästan är 30 grader varmt ute. Man får juinte missa sin chans att bli brun ;)

//Karolin


RSS 2.0