Vattengympa

Ja då var det snart dax för mig att åka in till staden och inta badhuset. Ska för första gången prova på vattengympa med min underbara vän Zarah. Men det vi längtar mest efter är bastun efter gympan. Det ska bli riktigt skönt =)
Jag tycker verkligen Zarah är en fantastisk människa. Hon är både inteligent, snygg, smart, omtänksam och helt galet rolig. Ja jag har inte haft många tråkiga stunder med den tösen!! Så idag misstänker jag att det blir mycke skratt nere i vattnet. Men det är ju så det ska va, man ska skratta!!
Jag hoppas på att bli så där underbart skönt trött efter åt som man blir när man plaskat runder. Har även gått två lite längre turer med min kära hund. Så ikväll hoppas jag både hon och jag kan vara nöjda med dagen.
När jag kommer hem ska jag nog göra en cheescake till Anders, då blir han nog glad när han kommer hem från jobbet vid halv elva i kväll =)

Nä nu ska jag packa klart min lilla väska.
Ha en fint kväll!
//Karolin

P.s
Min tokiga svärmor har percat sig. Massa hål i öronen blev det. Haha ja man måste göra lite tokiga saker ibland ;)


Stress

Då var snart tisdagen slut. Har haft en ganska jobbig och rörig arbetsdag. Måndagar brukar vara värst men idag var det så mycke spring på avdelningen så jag hade ingen kolla alls, det är drygt!
Jag jobbar torsdag kväll och lördag dag, sen har jag inte fått fler pass innan vi åker upp till Mora. Sen har jag några timmar i Mars och April. Men det är snart dax att gå på sommarviket hoppas jag. Så det blir ingen semester för min del för än i september kanske om jag har tur. Jag kommer iof inte jobba 100% i sommar så några lediga dagar blir det ju =)
Anders jobbar kväll denna veckan. Lite tråkigt att vara hemma själv på kvällarna men får försöka se det som lite egen tid. I morgon kväll ska jag gympa med Zarah. Ska bli super skönt. Vi kommer nog avsluta kvällen med lite bastu.

Nu ska jag spela lite spel och slöa i soffan. Det förtjänar jag :p
Ha en fin kväll!
//Karolin

P.s
Jag längtar verkligen efter våren!!!


Vinterpäls

Ja då var det en ny vecka igen. Förra veckan bestod mest av förkylning och soffläge. Förkylningen har som tur är blivit mycke bättre, bara lite dryg hosta kvar. I helgen har vi varit ute hos mina föräldrar på middag och i lördags kväll var jag hos Zarah och tittade på melodifestivalen. Vi hade lika kul som vanligt =) Sen på söndagen fick jag lov att städa lite. Vi har en hund som byter päls och här ärså hårigt. Sen på efter middagen var jag hos Zarah på fika medans Anders spela match innebandy med jobbet. På söndags kvällen åkte vi till syster och firade henne.

Idag är det Måndag och då ska det jobbas. Jag är inte laddad men jobbar tre dagar denna veckan så det får gå. Detta vädret får en inte direkt på humör för någonting allas! Nu vill jag ha lite sol!

På onsdag ska jag och Zarah gå på vattengympa, det ska bli riktigt kul och förhoppningsvis uttröttande!!

ha en bra måndag alla!
//Karolin


I väntans tider..

Ja jag sitter jsut nu och väntar på att hunden ska äta klart så vi kan bege oss ut på en liten promenad i blåsten. Jag längtar så efter våren så man kan ta lite längre promenader för nu är det inte kul när det blåser hela tiden, plus att min förkylning är väldigt dryg och man blir helt slut i kroppen av ingenting.

Idag ska jag testa en av alla min träningsdvd:er jag vann på tradera härom dagen. Vann sju stycken för ca 150:- tyckte jag var himlans billigt då en dvd kostar närmare tvåhundra pix. Jag ska bara testa strech & relax för jag orkar inget tempo just nu. Det får bli till nästa vecka då jag förhoppningsvis mår betydligt bättre än nu!

Jag har även ringt mödravården idag och förhört mig om när vi får komma på besök och troligvis nästa vecka får vi besked. Vi uppskattar all hjälp vi kan få. Jag kan inte påstå att vi är gamla men vi har kommit till den åldern då man gärna vill bilda sig en familj och man blir inte mindre sugen när alla i ens omgivning lyckas. Dom säger att man ska skynda långsamt men har man hållt på i över ett år så tycker jag vi har skyndat väldigt långsamt.
Ja nog om det, det kommer när det kommer =)

Idag ska vi till körskolan. Hade nästan glömt av det men det kan ju bli kul. Hoppas nu Anders bli godkänd som handledare!!

Nu har det tystnat i köket så nu blir det en promenad.
Ha en fin dag!
//Karolin


Tillbaka.

Det har varit en fruktansvärt bloggtorka hos mig. Har inte haft tid, inte ens skänkt en tanke till bloggen. För en stund tänkte jag lägga ner det här med bloggeri men nja det kan vara en befrielse att få skriva av sig.
Vad hår då hänt på dessa veckor jag varit frånvarande?
Jo både jag och Anders har legat i maginflensa. Jag åkte på det dubbelt upp. Hoppas det dröjer många år tills nästa gång den kommer på besök. Hatar att kräka!!! Och som inte det var nog har jag dragit på mig en dryg förkylning som verkligen inte vill ge sig. Ont i öronen och klåda i öronen, sjukt jobbigt.
När jag inte varit sjuk har jag jobbat. Det har varit ganska tungt på både avd 4 och fem nu så det känns i kroppen att man jobbat mycke, men jag längtar till sommaren då man får hoppningsvis får gå på ett sommar vik =)
Jag har också lyckats vara rökfri i en månad, nu är det lite sämre med den saken. Har verkligen kämpat med rökningen. Vi vill bilda familj men för varje månad det inte lyckats känner man en sådan besvikelse och tomhet så motivationen till att låta bli ciggen är inte direkt på topp. Andra kan både supa som svin och röka men dom blir på smällen dom bara tittar på en karl. Orättvist det där!! Anders där imot är super duktig. Kanske inte så svårt för honom då han snart ska åka vasaloppet men för det andra tror jag han också är ganska ledsen och besviken på familjefronten. Men det är bara till att försöka kämpa vidare!!
Just nu fårjag försöka koncentrera mig på att bli fri från denna förkylning så jag kan börja jobba igen. Vi har även varit och tittat på en del lägenheter i Ystad men dom har tyvärr inte fallit oss i smak. Ystadbostäder har en tre på Fridhem men den kommer vi inte få då andra sökanden stått i kö ca 2-3 år och vi har bara varit sökande sen i september förra året. den trean kostade bara 4700:- i månaden, billigare än vad vi har idag och några kvadrat större också. Men även där- bara att kämpa vidare.

Imorgon ska vi till körskolan för att gå på möte. Anders ska försöka bli min handledare om det nu beviljas. Jag kan inte se mig själv med körkort men man måste försöka. Kanske även jag kan köra bil, vem vet...
Anders hade blivit överlycklig om jag fixade mig ett körkort, han är nog trött på att köra runt på mig men det har inte varit något cykelväder på sista tiden. Vi har faktiskt fått en riktig vinter här i skåne =) Hade jag bara haft vinterskor och kläder hade jag tyckt det var helt oki med denna kyla och all snö men nu börjar jag bli riktigt trött på det och det känns inte lönt att köpa några vinterkläder då det snart förhoppningsvis är vår. Har tittat lite på tradera efter billiga skor men har man stora fötter är inte de det lättaste att hitta. Jag har en riktig vinter/skidjacka men skulle behöva ett par termo/skidbyxor. Tror inte jag kan stå ute i spåret när Anders åker vasaloppet, men bara mina jympadojjer och jeans. Kanske en aning kallt.
Vi har bjudit med min syster- Familjen Larsson upp till Mora. Hade varit kul om vi kunde åka lite skidor i grönklitt. Vet dock inte om jag hade lyckats ta mig upp i backen då jag är grymt höjdrädd. Men jag tror det hade varit kul. Kanske ska hålla mig till längdskidor i ställer :p

Jag tror allt kommer bli jätte bra så länge våren kan komme och ge oss lite knoppar på träden och sol som värmer =)

Nu ska jag kolla lite på OS. Helt underbar med OS speciellt nu när både Kalla och Ferry tagit OS- GULD =)
Ha en trevlig kväll!!
//Karolin

P.s har ni vinterskor i stl 42 till salu, hör av er! Har ni termo/skidbyxor stl Dam 46 eller liknande hör av er!!
RSS 2.0