?

För en stund sedan kände jag för att skriva värsta inlägget men efter att jag gått på larm här på jobbet så rann lusten av mig. Kanske var det lika bra för jag hade nog ändå bara skrivit massa skit som vanligt.
Jag är grymt trött och irriterad.

/Karolin

V 31

Tiden går fort men inte tillräckligt fort!
Nu har vi varit i Skåne nästan en hel vecka. Det har varit underbart skönt! Längtar jätte mycke tills vi kan flytta hem. Vi var på Martin & jennies bröllop i lördags. Jätte fint och trevligt, mycke mat och trevligt folk.

Nu har jag nio nätter och tre dagar kvar att jobba sen är denna sommaren över. Borta bra men hemma bäst. Kan tänka mig att  Anders haft en underbar sommar då han har fått vara med sin familj. Jag tycker inte sommaren har varit vad jag trott och önskat. Den har varit ganska panikartad och konstig. Semestern som jag skulle ha nästa sommar har jag flyttat till september månad. Kommer även instalera en grislampa för får jag inte mer ljus än denna snåla sol gett, kommer jag inte överleva hösten. Även vädermässigt har det varit en ganska dålig sommar. regnet har verkligen öst ner och jag har sett fler grå moln än blå himel.
Ljuspunkten har varit bröllopet som verkligen lös upp vardagen. Tror även det var en dum idé att sluta röka för jag mår riktigt risigt, men om tre år känns det säkert mycke bättre :)

Jag tror vi ska flytta till en ny lägenhet som ligger i Öja. En två på 80 kvm och stor trädgård. Men vi blev lite tveksamma igåt kväll så nu är det också bara kaos. Men det lutar väl mest dit åt. Kan ju vara härligt till nästa sommar att ha gräsmatta och inga grannar att bry sig om. men som sagt vi får se hur det bler med det!

Har messat Vera, tänkte vi kunde äta middag tillsammans i kväll. Har inte fått något svar än men misstänker hon har jobbat natten som var. Lyckos henne som får sova!!!

Till helgen är det Mora festivalen, vet inte ens om den lockar. Får Anders såld bilen hoppas jag vi gör något kul till helgen! Men man vet aldrig med honom. Kanske blir öl hävning hela helgen. Jag ska nog ta det lugnt!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting!

//K


Martin & Jennie Larsson

Söndag

Min klocka ringde halv nio i morse, men jag klev inte ur sängen för ens halv elva tror jag det var. Jag har blivit så trött på sista tiden. Misstänker att det är för att jag inte sover bra i denna lilla sängen. Saknar våran säng i Ystad, ska ligga hela dagen iden när vi kommer hem. Saknart hela lägenheten, ja jag saknar allt!
Vi tog det lugnt när vi väl kom upp. Åt lite frukost och gosade med valparna och släppte ut hundarna. Sen bestämde vi oss för att fixa lite ute i trädgården så vi såga ner en gren som var i vägen och satte upp en del stolpar till staketet. Det var riktigt skönt ute. Det var ganska svalt och det blåste lite, precis lagom väder så varken myggen eller bromsen ville vara framme.
Sen packade vi ihopa oss och åkte och fiska. Måste säga att fiska är bättre än medicin! Omeprazolen har onte en schans mot några timmar vid sjön! Jag mådde så bra, det var så skönt och avkopplande. Jag har verkligen tur som har Anders. Vi kan göra allt ihopa, vi är bästa vänner samtidigt som vi älskar varandra. Ibland frågar jag honom om han inte tycker det är drygt att vi är med varandra hela tiden, men han säger att han till och med saknar mig när jag jobbar :p Ja jag älskar denna människa mer än något annat!
Vi fick fyra aborrar. Lite bättre fiskelycka än sist då det bara blev en liten mesig fisk. När vi kom hem fixade vi mat, stekt aborre med ny potatis och gräddfil. Hur gott som helst synd bara det är så mycke ben. Sen åkte vi ner till Amme & Mota och fikade. Jag vågade mig på en kopp kaffe. Drack inte kaffe på hela dagen igår, så jag var riktigt sugen. Borde sluta helt och hållet med kaffet. Ska tydligen inte vara bra om man vill bli med...
Efter kaffe och en bulle blev det till att motionera hemåt. Anders sprang, jag gick och svärmor körde hem bilen och mötte sedan mig. Var hur skönt ute som helst. Skulle kunna varit ute hela kvällen. Jag har verkligen haft tre underbara dagar. Riktigt härligt att få må bra i själen, synd bara magen balla ur. Men en dag kommer kroppen och själen förenas, hoppas jag!
När vi kom hem svettiga och härliga vaxade jag och svärmor benen och armhålorna. Ja det sistnämnda lär aldrig mer hända, fy *pip* vilken *pip* smärta! Men bra resultat men nästa gång ska jag gå till en salong och betala 400:- för hela benen och bikini. Tycker inte det är farligt dyrt och så känns det lite lyxigt :)
Nu ligger min helt otroligt fina Anders brevid mig i soffan och tittar på en krigsfilm (vilket jag helt uppenbart inte gillar). Imorgon är det Åter måndag och jag tror jag önskar att jag slipper jobba kväll. Känns både dumt och onödigt. Nästa vecka går jag åter över till att jobba natt, det ska bli skönt att bara jobba natt. Har funderat på att utbilda mig. Tror jag vill kunna kompletera vårdjobbet med något annat. Börjar känna att jag inte orkar med att hela tiden ta hand om andra. Min högsta önskan är väl att vi ska kunna bilda familj och ägna oss åt det. Men just nu går det inte våran väg. Jag vill inte vara för gammal när vi skaffar barn, man måste orka med det också. Men någon gång kanske vi lyckas, hoppas jag.

Nu ska jag gosa ner mig hos hjärtat och bara vara. Imorgon blir det vårdcentralen kl åtta för intyg på magkatarren.

//Karolin


Anders väntar på maten (restaurang Björnstugan)

Magkatarr

Just nu ligger jag i soffan och försöker överleva. Det är fruktansvärt varmt här uppe och magen krampar i mellan åt. Jag lyckades somna strax efter kl sju i morse och vaknade kvart över nio och ringde sjukvårdsupplysningen. Sköterskan sa inget jag inte redan viste och det var inte aktuellt med ett besök på vårdcentralen, inte ens ett läkarintyg kunde dom fixa på helgen då det var jourläkare. Sköterskans råd var att ringa vårdcentralen på måndag och få ett läkarintyg, men hon mena på att man har rätt till fem sjukdagar innan de ska begära läkarintyg. Men jag vill gärna ha ett så dom på jobbet kan se att jag verkligen är sjuk, misstänker att dom inte tror det. Var inte planerat att bli sjuk direkt!
Idag har jag önskat pannkakor med glass och sylt, tror dock inte min pojkvän kommer fixa det.

Nu ska jag duscha och försöka pigga på mig!

//Karolin

Omeprazol



Min mage hatar mig, vi är verkligen inte vänner. Förra sommaren var det lika dant. Inte kunde jag jobba både natt och dag om vart annat. Min mage pallade inte det då och verkligen inte nu heller. Förstår inte att jag inte har lärt mig, men man vill ju vara så jävla duktig och ställa upp för jobbet men i slut ändan blir man själv lidande. Jag har haft en jätte bra dag i dag! Men efter vi hade ätit middag började min mage sparka bak ut. Mådde super illa trodde det var för jag åt för mycke, blev grymt mätt men icke, Nu har jag super ont i magen och kräkt några gånger. Tuggat i mig två stycken omeprazol och försöker överleva, har en tablett kvar sen är det kört. Hoppas verkligen det går över snart för annars kommer jag vara sveriges mest hatade person i morgon, och jag vill VERKLIGEN INTE behöva sjuklanmäla mig. Tror det är det pinsammaste som finns!
Är ett bra tag sedan jag var sjuk eller magen krångla så just nu är jag bara arg och less. Skulle vilja försvinna från jorden just nu så hade jag inte varit till nå problem!

Ja, nu ska jag blunda och se om jag kan somna trots den jävla magen jag har!

//Karolin


Torsdag.

Idag vakna jag halv elva, tur jag ställde klockan för annars hade jag mog sovit hela dagen. Sjukt trött. Sen låg jag bara i sängen till jag skulle iväg till jobbet kl 15.30. Väl på jobbet gick tiden jätte fort. Jag jobba bara till kl kvart över nio så det är inte så många timmar det handlar om, ganska mesigt igentligen. Men det var full rulle, tokiga pensionärer :)
När jag väl hade slutat hoppade jag upp på cykeln för att trampa hemåt, 1,3 mil i nästan bara uppförs backe. Ja jag ska säga er det att det var AS JOBBIGT men jag lyckades. Stannade bara fem minuter då Vera & AK körde förbi och stannade, var ju tvungen att byta ett par ord med dom.
Men jag lyckades fan cykla hela vägen hem :) Jag är fan bar!
Väl hemma blev jag mött av tre glada tikar som vrålade när jag kom, det var lite mysigt. Slängde i mig en äggmacka och ett glas mjölk och nu ligger jag i sängen och bloggar.
 Anders är ute och slirar, det var meningen han skulle cykla med mig hem för han var nere på Mora och drack några öl med vännerna. Men som jag redan hade misstänkt innan ölen börjat rinna ner, stannade han kvar och drack ännu fler öl. Med det gör inget, inte ofta han kan träffa sina vänner så det unnar jag honom verkligen!

Tror pappa har ringt minst tre gånger idag, tror han saknar mig. Men nästa vecka ska jag ju umgås med honom i en hel vecka så då blir han noh nöjd och glad. Älskar min pappa så himla mycke!
Nu ska jag läsa aftonbladet, sen blir det till att sova. Är ledig i morgon med efter det ser det ut att bli sex jobbiga arbetspass i rad :/  Suck!

Snart får jag semester. Funderar på om jag ska boka en halv mesig resa till mig och Anders, är grymt sugen på att få komma bort och verkligen ha semester. Denna sommaren har varit lite kämpig och jag skulle bara vilja komma bort. Men vi får se, är inte direkt rik.

//LiN*

Drömmer mig bort :)
Drömmer mig bort :) (Egypten)

Här kommer bilderna.

Här kommer lite bilder från våra äventyr :)


Sundsvall


Sundsvall. Jag är en aning höjdrädd!

Hemsön. Här sov vi första natten.

Jag fick äntligen se en älg :)

Högakusten bron.



Njuter både av frukost och en underbar utsikt.


Vi ska ta linbanan upp för Skule berget, världens högsta kustlinje.

Schit, jag kom på att jag är höjdrädd. Börjar krampa och få panik :(

Jag kom snabbt på att jag skulle gå ner för berget och det gjorde jag!


Vandringen i Skule nationalpark var bättre än berget. Här vandrade vi i ca 2 timmar. Underbar!

Anders vid målet på våran vandring.


Nu är vi i Norge. Anders är grymt sugen på att bada i älven, ja det var jag med men vi gjorde aldrig det. Norge är fullt av mördar getingar :(


Snart hemma igen :)

Vi körde 170 mil på tre dagar. Finns många fler bilder med det är lite drygt att ladda upp dem.

//Karolin

När allt annat bli meningslöst!

Min underbara pappa kom i Måndags eftermiddag. Ja han åkte tidigt morse men det var underbart att ha honom här. Allt som känts jobbigt försvann. I tisdags så vakna vi ganska tidigt, vi for iväg och fiskade hela dagen. Inte speciellt mycke fisk men det var helt underbart ändå! Vi fick åka till ICA maxi och köpa lite sill och torsk för pappa köpte en rök som vi var tvungna att testa. Men gud vad gott det var med rökad fisk, det skulle jag kunna äta näst intill varje dag tror jag.
Nu när han har åkt hem känner jag mig helt tom och är bara ap ledsen.
Just nu ångrar jag som fan att jag slutade på lasarettet i ystad. Hur kunde jag va så jävla dum? Man tror gräset är grönare på andra sidan men det är det faktiskt inte!
Inte hade jag klarat en hel sommar utan Anders men detta blev verkligen inte vad jag hade tänkt mig! Jag avskyr jobbet och har bara hemlängtan hela tiden. Borta bra men hemma absolut bäst!
Tänker lägga in om ledigt nästa vecka så jag kan få åka hem. Jag behöver verkligen det för jag kan inte gå runt och vara grinig och ledsen hela tiden. Efter vistelsen i skåne har jag fyra jobbe veckor kvar här uppe. Jag vet inte hur jag ska bete mig?!


Vad skulle jag göra utan min fina pappa?!

//Karolin

Äventyr

Jag har haft en fantastisk helg. I fredag kl elva lastade vi svärmors bil och for upp i landet. Första riktiga stoppet blev Sundsvall. Efter det blev det Höga kusten och en ö som heter Hemsön tror jag det var. Vi hade köpt engångs grill och kött som vi grillade på en klippa. Vi hade utsikt över solnedgången och högakusten bron. Ja vi hittade oss verkligen ett smultronställe, helt orört!
Vi bäddade iordning bilen och jag sov som ett barn. Regnet vaggade mig till sömns. I lördags åkte vi till världens högsta kustlinje, kommer inte ihåg just nu vad berget hette. Men jag sätter mig aldrig mer i en sitt lift! Jag är så otroligt höjdrädd, så aldrig mer! Jag bestämde mig ganska fort att jag skulle gå ner för berget.
Efter det vandrade vi en mil i en helt underbar nationalpark. Svetten lacka och jag började känna ett stort behov av en dusch.
Efter det åkte vi vidare till Dödafallet och sedan vidare till Östersund. Anders ville visa vart han hade gjort lumpen. Jag tyckte det var kul och gulligt av honom. Vi hittade en liten skogsväg precis utanför Östersund som vi nattade på. Vi vaknade tidgt på söndag morgon och begav oss ut på vägen igen. Vi kom till Åre där vi tankade och jag njöt av utsikten. Vi åkte vidare in i Norge där vi svängde söder ut strax innan Trondheim. Det var en helt underbar väg vi valde, vilken natur. vi båda vart helt hänförda.
Enda nackdelen med Norge var mördar bina, så fort vi stannade bilen hade va ca tjugo getingar som bara attakerade bilen. Anders vågade sig ut, men jag blev kvar i bilen tyvärr.
Tillslut kom vi fram till Röros där vi lunschade. Ja en dyr lunsch men mysig. Slutgiltiga målet var Trysil också hur fint som helst, men jag anser att folk som frivilligt åker slalom i stället för längdskidor är helt tokiga. Jag har alltid varit höjdrädd men inte så här. Fy jag får svindell med en gång jag kommer upp på höga höjder, usch!
Väl i Sverige igen åkte vi igenom sälen och vasalopps vägen hem till Mora. Det har varit en perfekt helg! Väldigt mysigt, bara jag och Anders.
Vi vill snart ut på äventyr igen, det var super kul! Jag har fotat en hel del som jag kommer lägga upp så fort jag kan.

//LiN*

Lathund

Ja pga helgens bravader har jag kommit ur mitt springande. Alkoholen tog kol på både mina muskler men framför allt min kondition. Förra veckan sprang jag ons, tor och fredag. Det blev inga långa sträckor i denna värmen men allefall tre varma kilometrar. Idag tog jag mig i kragen eller ja jag var så ap arg så jag var bara tvungen att komma ut och svettas av mig min illska. Kan ju säga att det kanske igentligen var en aning för varmt för att springa, svettas mer än någonsin och känner mig svimmig. Men en flaska vatten räddade mitt liv!

Jag kan allefall säga helt ärligt att jag är grymt stolt över mig själv då jag alltid cyklar till jobbet. Kvittar vilken tid på dygnet jag börjar så cyklar jag. Anders mätte hur långt det var och det blev 1,2 mil. Men hem har jag inte provat än :p
På söndag har jag varit rökfri i sex veckor (med undantag från i lördags). Men som sagt jag är mest bara arg!

Nu ska jag ut i värmen igen. Sen blir det en super kall dusch, kvällsmat och en härlig cykeltur till jobbet :)

//LiN*

Natt

Det var väldigt skönt att få komma till jobbet, och bara få tänka på jobb en stund. Det har varit sjukt jobbigt för mig att ständigt ha folk omkring mig. Jag klarar knappt av min egen familj så det har varit lite jobbigt. Sen blir jag så arg för ingenting.. det bara bubblar innom mig och jag kan inte kontrollera det.
Men nu känns det lite bättre när jag får vara på jobbet.
Alla dessa mygg som bara vill äta upp mig, fan äckel! Får panik, dom är överallt och dom verkar älska mitt blod. Är fullständigt sönder biten på fötterna och benen.

Till helgen ska jag och hjärtat göra en road trip har vi bestämt oss för. Jag behöver komma bort och Anders behöver en glad flickvän.
Vi ska åka uppåt i landet längs kusten. Jag ska för första gången tälta vilket jag inte kan se mig göra. Men för Anders gör jag vad som helst!
Jag har aldrig varit högre upp än Dalarna så det ska bli super spännande :) Hoppas det blir en fin stund med hjärtat, att vi två får rå om varandra. Jag älskar när han hittar på sådana här saker, lite äventyr. Vi hade tänkt att åka till Norge men vi tar det nästa månad när jag är lite ledig och vi har lite mer pengar. Jag vill verkligen åka till Norge. Tror det är grymt vackert.
Nu ska jag gå upp till min arbetskamrat Kicko.

Imorgon bitti när jag slutar ska jag ta mig ett dopp. Kan tänka mig att det är sjuk skönt. Sen ska vi öva på att göra godis!

*Älskar*

//LiN*


Home

Jag vill hem till min lägenhet, till min tråkiga familj, till mitt gamla jobb och till mitt liv!!
Men jag har några veckor kvar här. Skulle behöva en års förbrukning av atarax för att klara detta. Har nog haft tre attacker hit tills. Men vem fan orkar bry sig!
Inget är vad det varit i denna hålla vars namn är Mora. Allt har förändrats och vännerna är inte kvar. Förstår inte varför de tjata så att jag skulle flytta tillbaka?! Jag kommer troligen aldrig mer att bo i Mora, och kanske riskerar jag att bli singel för detta. Men jag vill inte bo här!
Jag är så fruktansvärt less, kanske är det värmen som tar kol på mig vad vet jag?!  Jag vet allefall att de där tankarna om att skaffa barn måste ha varit sinnesförvirring eller ja kanske värmen som satte konstiga griller i huvudet på mig. Jag säger som jag sagt hela mitt liv.. "jag vill inte ha barn"! Det passar inte för alla så är det bara. Vissa skaffar djur i stället och kanske jag är en av dom?!

Nej men i morgon vill jag säkert ha barn igen. Jag tror jag lider av schizofreni kombinerat med en släng av depression(kanske krämper och tix också!). Detta jävla hemska humöret kom när jag slängde cigaretterna. Jag har ingen aning om vad som händer med mig, men jag hatar allt.
Skulle behövt flytta ut i skogen och leva som erimit. Slippa visa mig själv!
Nä fy fan va drygt. Ska nog ringa Psyk i morgon och höra om dom har några tabletter åt mig. Det är nästan så jag önskar livet ur mig själv!

Jävla piss liv!


RSS 2.0