Generationsväxling

I fredags var vi iväg med Vicky och tog stugnen. Allt gick jätte bra och det såg bra ut. Pappa var orolig som vanligt men jag fick vara med Vicky när dom tog bort stygnen för pappa var rädd att hon skulle skrika då det är en mycket känslig tös, men hon sa inte ett ljud! Super duktig tjej!
Efter det gick jag & Anders på IKEA. Som vanligt hitta vi inte allt för mycket, men det vi hitta var vi överens om! Skönt det!
Efter det släppte Anders av mig hos Zawa där vi drack öl och sjöng lite. Zäta & Mackan droppa in och det var mycket trevligt! Vi besluta oss för att dra ut på Kingsan (våran stammis pub) Men vi var där i en 20 minuter sen palla vi inte mer. Det var helt nytt folk, inga av de gamla stammisarna var där längre så det kändes super konstigt!
Anders körde upp oss på Mc och vi åt var sin paj.

Igår åkte vi till våran nya lägenhet i Öja =) Sattde upp gardinerna vi köpte på IKEA och lamporna. Jag satte upp mina nya tavlor i köket och jag är så super nöjd!!!
Det kommer bli så himla fint där ute och jag känner mig verkligen hemma!
Syster m, familj kom ut och fikade och mamma & pappa kom förbi med massa blommor, och det blev så himla fint med alla blommor =) Längtar tills tisdag då vi ska flytta ut möblerna dit. Känner mig helt lyrisk =) Jag har nog aldrig bott så fint som där ute!
Efter allt pillande med blommorna åkte jag & Anders ut till Rosa & Lasse. Jennie, Martin & Sigge var också där, super trevligt! Jag koka ihopa en taih gryta och Rosa bjöd på vin. En riktigt mysig kväll! Jag & Rosa hade lite ansiktsbehandling och fotmassage, skönt och avslappnande. Är ganska mör i kroppen idag efter det. Jag & Anders bestämde oss för att sova i bäddsoffan som står i lägenheten och det gick ganska bra faktiskt. Lite små läskigt att bo på första våningen med stora fönster men man kommer nog vänja sig ganska snabbt. Vi ska nog sätta lite lampor ute på baksidan så det lyser upp lite, annars kommer det vara bäck mörkt till vintern.

Idag åkte vi hem till Brösarp för att vara hundvakt. Vicky är jätte duktig, slickar nästan ingenting på såret. Men det är ett ställ som varar väldigt mycke, är lite orolig över det. Men pappa får ringa veterinären och fråga om han ska komma in med henne eller om vi ska avvakta.
Slängde ihop en kyckling & Curry gryta, kycklingen var inte den godaste men såsen och riset var super gott. Ska snart packa ihopa alla våra saker så vi vet var allt är. Nu är det en enda röra på sakerna.
Imorgon skulle jag vilja åka in till stan och köpa färg så jag kan måla fondväggen inne i sovrummet innan vi flyttar in sängen. På Rusta har dom en mörk plomonlila färg som vi ska ha, super snygg och kostar bara 129:- för 2,5 L. Vi vill måla nogat på några väggar i vardagsrummet men det ska vi vänta med tills vi har köpt bokhyllan på IKEA. Kliar i fingrarna =)
Ska ringa Jennie och se om hon har tid och lust att åka med in till stan i morgon. Hon är super bra på att ge tips och råd om inredning och allt sådant!
Nu ska jag kila, ha det fint!

//Karolin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0